Ünnepeld velünk te is ezt a csodálatos napot, hiszen nem mindennapi, hogy egy fórum a mai világban évekig fennáll. Természetesen hullámvölgyeink nekünk is voltak, de még mindig áll a csodálatos világunk, és bátran állíthatjuk, hogy miénk az egyik legjobb, ha nem az egyetlen Twilight alapú fórum, ami kitartott az évek során. Köszönjük ezúttal is a régi tagjainknak, hogy velünk voltak, az újaknak, hogy csatlakoztak hozzánk, és a jövendőbelieknek, akik talán közénk fognak tartozni. Még sok-sok évet kívánok a fórumnak, és természetesen a tagoknak is kellemes időtöltést és aktív játékokat!
Hivatalos dátum: 2011. november 23.
Meglepő módon jómagam is olyas valakit keresek, aki szívesen elrabolna egy játékra. Kikötésem nincs, plotok, ötletek jöhetnek, csak dobjatok meg postagalambbal, vagy jelezzetek füsttel... de nyugodtan lehet zargatni akár PM-ben is!
Halihó. Kihasználnám az előnyeit annak, hogy szünet van és itthon vagyok. Valaki, aki kedvet kap a játékhoz és megfelelek az igényeinek, az elrabolhatna egy játék erejéig. PM-ben megtaláltok.
Srácok, ha még nem kelt el a játékotok és megfelelek, akkor dobjatok rám egy pm bombát, mert fagy minden saját játékom, és úgyis keresnem kellene valakit^^
Volterrába, vagy annak környékére, esetleg alterba vagy múltasba, egyre megy, viszont annyi biztos, hogy őrülten keresek egy játszótársat; Fajtól, nemtől függetlenül. Chelsea többnyire jókislány, úgyhogy aki szeretne, bátran dobjon rám egy péemet
Üdv Mindenki! Jelen pillanatban én vagyok az oldal legújabb tagja. Igaz, eddig nem voltam egy szerepjátékos oldalon sem, ez az első, viszont több éve írok történteket, úgyhogy annyira nem lehetek rossz. Várom azon kedves jelentkezőket, akik szívesen játszanának velem. Ígérem nem leszek béna és hamar megszokom ezt a fajta játékot. Fajtól-nemtől függetlenül jöhettek, csak ne bántsatok. Előre is köszönöm! ^^
Első játékomhoz partnert keresek Helyhez kötött vagyok, mert majdnem az egész napomat a Volturi-kastélyban töltöm. Olyanok jelentkezését várom, akik Volterrában élnek, vagy jelenleg ott tartózkodnak
No, mivel fogalmam sincs, kinek él még a hirdetése (Most gyorsan akkor szólok, hogy aki már elkelt, húzza ki a keresését! ) így én is ide kényszerülök írni. Szeretném visszahozni a karaktert, hogy megint élvezhessem vele a játékot, anélkül, hogy nehézséget okozna a reagolás. Figyelmeztetésként annyit azért elmondanék, hogy Sam nem szeret finomkodni, ami a szívén, az legtöbbször a száján. Bárki jelentkezését várom, az embereket nem fogom felfalni, a farkasok bundáját nem tépázom meg, a ragadozókba maximum belekötök, de ő is egy darabban végzi majd a végén (mindezeket csak kérésre teljesítem ). Tehát aki bevállalósabb, dobjon rám egy privátot, és egyeztethetünk!
Kétszeresen is elkeltem!
A hozzászólást Samantha Devin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Nov. 26 2013, 10:30-kor.
Helló mindenki! hosszabb idő után kiadó minden karakterem! 1-1 játékra vihető mindenki!
Vitalia: bármelyik Volturi taggal ezer örömmel játszana a friss hús, vagy ha van aki Olaszország felé tévedne azzal is. mindkét esetre van ötletem is. Lucas: elsősorban halandók jelentkezését várná, és ígéri, hogy nem harapdál meg senkit, de a borzongás és a félelem elkerülhetetlen, főleg így halloween környékén. persze, ha valaki más szeretne megismerkedni vele, csak nyugodtan. Kim: egyrészt szüksége volna szegény lánynak egy barátnőre, mert nagyon egyedül van, ha ezt valaki - akárki! - elvállalná, nagyon hálás lenne. másrészt bárkivel szíves örömest játszana. ha egy vámpír találná meg, akkor csak egyetlen kérése van hozzá, hogy ne akarja megenni. ja, és van fogalma a természetfeletti szörnyecskékről. Emmett: a sárga szemű mackó is nagyon szeretne valakivel találkozni. a családé az elsőbbség, de természetesen jöhet bárki. Austin: és én! elsőbbséget élvez a La Push-i falka, mivel valakinek nagyon be kellene vallanom, hogy a bevésődésem tárgya a vörös szemű szöszi. egyértelmű konfliktus helyzet, amit bárhogyan lehet kezelni. düh, döbbenet, értetlenség, elfordulás... amit csak akartok.
nagyon várom a péemmeket! ; D
A hozzászólást Austin Divide összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Dec. 06 2013, 18:52-kor.
Ésss akkor vágjunk bele. Első partnerért sikítok. Lényegében nem ellenkezek, bárki nyugodtan, ha úgy érzi talán megfelelőnek tartana. Nem harapok (; Ha valamelyik félvér sorstársamnak megfelelek az előttem hirdetők közül, akkor dobjatok rám egy üzit (;
Helló! Eladó, kiadó most... Na nem kell megijedni, nem a szívem, de az első játékom biztosan. Aki tehát szeretne játszani, a változni vágyó, ám önmagát még mindig meg nem hazudtoló jómagammal, nyugodtan vágjon hozzám egy pm-et!