Ünnepeld velünk te is ezt a csodálatos napot, hiszen nem mindennapi, hogy egy fórum a mai világban évekig fennáll. Természetesen hullámvölgyeink nekünk is voltak, de még mindig áll a csodálatos világunk, és bátran állíthatjuk, hogy miénk az egyik legjobb, ha nem az egyetlen Twilight alapú fórum, ami kitartott az évek során. Köszönjük ezúttal is a régi tagjainknak, hogy velünk voltak, az újaknak, hogy csatlakoztak hozzánk, és a jövendőbelieknek, akik talán közénk fognak tartozni. Még sok-sok évet kívánok a fórumnak, és természetesen a tagoknak is kellemes időtöltést és aktív játékokat!
Hivatalos dátum: 2011. november 23.
Minden játékom áll, szóval keresek egy emberkét/vámpírkát/farkaskát, tök mindegy kit, csak valakit aki nem tűnik el!!! plspls..irj pm-et! Vevő vagyok mindenre, bármire:)
Szadista törpe egyetlen darab játékot még el bírna viselni, aminek az ára egy Pm
Viszont lennének feltételeim: Mindenki ismeri Janet - legalább is feltételezem- és gondolom van fogalma arról, hogy ő milyen. A múltbéli játékairól nem igazán tudok, viszont a karakter usert váltott, és én szeretném hűen vinni. Ennek fejében ne nagyon számítsatok kedélyes csevegésre, sem arra, hogy a játék végén LB-k lesznek a karik, vagy hasonlók, mert az irreális lenne. Továbbá, tessék számolni azzal, ha úgy alakul, igenis meg fogja kínozni a másikat persze egyeztetés után... - szóval ha valaki mazochista hajlam rejtőzik szívesen segítek rajta . Nos, ennyi, ja és nem szeretnék sértődést, mert mint mondtam ez a karakter. Nos, ha valakit nem sikerült elriasztanom, akkor várom a Pmet
Szóóóval..... Mind a két karakteremmel Lucy-val és Nessivel is játszótársakat keresek Nyugi egyik karakterem sem harap, szóval bárki jelentkezését szívesen veszem. Ha kellenék valakinek akkor pm-ben visítson és jövök is .
Lassú reag reagálású farkaslányka játszótársat keres. Tudnivalók rólam: nehezen billenek ki a türelem egyensúlyából, rengeteget beszélek, közöm van a falkához (ám még alig találkoztam a tagokkal, nem ismerem mindegyiket csak látásból). Ezzel nem azt súgom, hogy csak farkasokkal játszanék, de vámpír legyen a talpán, aki elérné, hogy nekiugorjak, velük nem tudnék mit kezdeni, bár amilyen a fogadjisten... Az emberkarikat nagyon szeretem, de igazából bárkinek szívesen a szolgálatára állok.
Keresem azt a vámpírt, vérfarkast, embert, félvért vagy akár hibridet, aki elég bátor ahhoz, hogy belevágjon egy játékba velem. Ígérem nem fog unatkozni az illető.
Keresem azt a vámpírt, vérfarkast, embert, félvért vagy akár hibridet, aki elég bátor ahhoz, hogy belevágjon egy játékba velem. Ígérem nem fog unatkozni az illető.
3X-an is ELKELTEM!
A hozzászólást Alison Lockheart összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 05 2013, 15:44-kor.
tárt karokkal várom első játékom elrablóját, lehetőség szerint falkatag legyen vagy valamilyen emberke! *-* de ha egy vámpír szeretne újabb ellenséget szerezni, akkor bevállalom őt is ^^
Szemét vámpír, volt kalóz, keresi első játszótársát! Ha jó a türelmed és nincs játékod a másik karakteremmel, jelezz pü-ben! Csak az elsőnek mondok igent
Jóóóreggelt így estefelé *-* A kis pukkancs Hófehérke-imitátor is beállna a sorba, azaz első játékomra lehet licitálni xD Ha érdekel, sikíts rám Bár szuperhallásomnak köszönhetően elég, ha suttogsz, de ezt úgy sem fogja senki elolvasni, olyan pici xD
Kedvet kaptam én is elnézve mennyien pörögtök mostanában
Tehát: Jófiú keres egy játszópartnert, feltéve, ha megfelel, hogy néha eltűnök és nem feltétlen lesz irdatlan iramú a reagolás. Nem harapok, aki szeretne, dobjon meg priváttal.
Sziasztok (: Játszópajti kerestetik (: Hetente minimum egy reaggal tudok szolgálni. (Ha esetleg az sem megy, igyekszem jelezni) Remélem valaki majd kedvet kap (: