Születésnap |
Négy évesek lettünk!
Ünnepeld velünk te is ezt a csodálatos napot, hiszen nem mindennapi, hogy egy fórum a mai világban évekig fennáll. Természetesen hullámvölgyeink nekünk is voltak, de még mindig áll a csodálatos világunk, és bátran állíthatjuk, hogy miénk az egyik legjobb, ha nem az egyetlen Twilight alapú fórum, ami kitartott az évek során. Köszönjük ezúttal is a régi tagjainknak, hogy velünk voltak, az újaknak, hogy csatlakoztak hozzánk, és a jövendőbelieknek, akik talán közénk fognak tartozni. Még sok-sok évet kívánok a fórumnak, és természetesen a tagoknak is kellemes időtöltést és aktív játékokat!
Hivatalos dátum: 2011. november 23.
|
Legutóbbi témák | » Kórházby Gerard Williams Hétf. Aug. 01 2016, 01:22 » Rendőrörsby Lana Peterson Vas. Júl. 17 2016, 11:35 |
Ki van itt? | Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég Nincs A legtöbb felhasználó ( 321 fő) Pént. Okt. 11 2024, 08:44-kor volt itt. |
Statistics | Összesen 79 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Veronica Marsh
Jelenleg összesen 12571 hozzászólás olvasható. in 1636 subjects
|
|
| |
Szerző | Üzenet |
---|
VendégVendég | Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Hétf. Júl. 23 2012, 20:21 | |
| „A legjobbak is hazudnak, olykor szóval, olykor tettel, s igen gyakran élvezettel.”Nos, eladó az első játékom! A jelentkezőket várom PM-ben! Nyugalom, harapni nem harapok... (Annál sokkal rosszabbat teszek! ) |
| | | VendégVendég | Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Pént. Júl. 20 2012, 19:43 | |
| Még mindig keresem azt az embert, aki elbírna velem egy játékot KÉTSZERESEN IS ELKELTEM *.* |
| | | VendégVendég | Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Pént. Júl. 20 2012, 18:43 | |
| Nos, szívesen elveszíteném a játékszüzességem itt Tapasztalt, türelmes, segítőkész játékost keresek Bárhol, bármit, bármikor, szekálást jól bíró vega vámpírok előnyben |
| | | VendégVendég | Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Pént. Júl. 20 2012, 16:47 | |
| Nos játékostársat keresek. Aki szívesen játszana velem vagy Jeremayah Bess-el (alterego) az bátran írjon nekem egy PÜ-t. |
| | | VendégVendég | | | | VendégVendég | Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Vas. Júl. 01 2012, 11:00 | |
| a világ bármely pontján. bárkivel. bármikor. pü. (:
A hozzászólást Heidi Volturi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Aug. 12 2012, 19:22-kor. |
| | | VendégVendég | Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Szomb. Jún. 23 2012, 22:26 | |
| Okké, keresem a játékostársam egy játékra, bárkivel, bármire és bárhová. Nyitott vagyok, nah. x3 |
| | | VendégVendég | Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Szer. Jún. 13 2012, 19:15 | |
| valaki játszik velem? farkasok előnyben, de nem válogatok |
| | | Bella CullenVolturi
⊿ Moderátor ⊿ ⊿ REGISZTRÁCIÓ : 2011. Nov. 30.
⊿ HOZZÁSZÓLÁSOK : 560
⊿ SZÜLINAPOM : 1989. Sep. 13.
⊿ ÉVEIM : 35
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Pént. Május 25 2012, 14:06 | |
| Haliho! Egyik játékom kiadó. Ára: egy pm:)
Elkeltem:)
A hozzászólást Isabella M. Cullen összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Május 31 2012, 22:31-kor. |
| | | VendégVendég | Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Kedd Május 22 2012, 18:01 | |
| Juhhúúú! Elrabolható vagyok egy játékra, ki akar Mirával összefutni? Cara személyében első játékom elkelt és a bálon is aktívkodom két személy társaságában is, tehát egyelőre köszönöm, elkeltem^^
A hozzászólást Mira Kenward összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Május 28 2012, 22:16-kor. |
| | | Jacob BlackFalkatag
⊿ Adminisztrátor ⊿ ⊿ REGISZTRÁCIÓ : 2011. Dec. 04.
⊿ HOZZÁSZÓLÁSOK : 878
⊿ SZÜLINAPOM : 1990. Jan. 14.
⊿ ÉVEIM : 34
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Vas. Május 20 2012, 18:19 | |
| .: KÖZÉRDEKŰ :. Arra kérnék mindenkit, aki ebbe a topicba ír, és már elkelt;; húzza ki a jelentkezését, hogy ne zavarjon be senkinek. Így nem fognak rád írni, mikor te már nem tudsz többet vállalni, vagy már elkelt az első játékod, stb. Ezt az egyszerű szabályt mindenki tartsa be! Más;; Ne féljetek, nem harap az oldalon senki ok nélkül. Mielőtt hirdetést adnál fel, nézelődj kicsit itt, hátha valakin megakad a szemed. Ha továbbra sem találtok partnert egy játék erejéig, újra véletlenszerű összeállítás fog következni! Jó játékot! |
| | | VendégVendég | | | | Lucas BlackwoodRagadozó ⊿ REGISZTRÁCIÓ : 2012. Apr. 25.
⊿ HOZZÁSZÓLÁSOK : 152
⊿ SZÜLINAPOM : 1595. Aug. 30.
⊿ ÉVEIM : 429
⊿ ŐKET KERESEM :
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Csüt. Ápr. 26 2012, 18:22 | |
| nos, első játékom eladó! bárkivel szívesen játszom, és meg kell jegyeznem, nem túl közelről, de ismerem a Culleneket, a la push-i falkát, és a Volturit is. örülnék, ha valaki kedvet kapna hozzám |
| | | VendégVendég | Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Szer. Ápr. 18 2012, 23:01 | |
| Én sem írok másért ide, mint az előttem lévők! Első játékomat ezer örömmel ígérem oda bárkinek, aki hajlandó egy visszafogott, de mindenre készen álló félvérrel elmulatni a drága idejét. |
| | | Jacob BlackFalkatag
⊿ Adminisztrátor ⊿ ⊿ REGISZTRÁCIÓ : 2011. Dec. 04.
⊿ HOZZÁSZÓLÁSOK : 878
⊿ SZÜLINAPOM : 1990. Jan. 14.
⊿ ÉVEIM : 34
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Vas. Ápr. 15 2012, 22:24 | |
| No, skacok... láttam, néhányan túlságosan is unatkoztok, és valami oknál fogva nem írtok egymásnak. Úgy gondoltam, hát kézbe veszem az ügyet, és véletlenszerűen összeválogatlak benneteket. Akit kihagytam, vessen magára, és írjon rá valakire! Laella Blake - Cynthia D. RusselLucy Hastings - Lou KinipskiAlexander Morgan - Rachel BlackShane T. Darwick - Edward CullenDobjatok egymásra egy pm-et, és beszéljétek meg a dolgot. Jó játékot! (: |
| | | Edward CullenVegetáriánus ⊿ REGISZTRÁCIÓ : 2011. Dec. 27.
⊿ HOZZÁSZÓLÁSOK : 132
⊿ SZÜLINAPOM : 1901. Jun. 20.
⊿ ÉVEIM : 123
| | | | VendégVendég | Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Szomb. Márc. 31 2012, 21:41 | |
| |
| | | Rosalie Lillian HaleVegetáriánus
⊿ Adminisztrátor ⊿ ⊿ REGISZTRÁCIÓ : 2011. Nov. 23.
⊿ HOZZÁSZÓLÁSOK : 1775
⊿ SZÜLINAPOM : 1915. Mar. 30.
⊿ ÉVEIM : 109
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Szomb. Márc. 31 2012, 11:06 | |
| Nem tudom annó kinek ígértem játékot (usernek kihagy az agya), de a Cullenek legszebbje most beáll a sorba és lehet nyúzni játékkal. Küldj pm-et és meglátod nem harapok |
| | | VendégVendég | Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Pént. Márc. 30 2012, 16:35 | |
| Mivel két játékomból egyetlen aktív szívesen szolgálatára lennék bárkinek "pár" poszt erejéig. Ha szimpatikusnak találsz pm-ben várom jelentkezésed. |
| | | Vitalia de la RossiVolturi
⊿ Moderátor ⊿ ⊿ REGISZTRÁCIÓ : 2012. Mar. 25.
⊿ HOZZÁSZÓLÁSOK : 212
⊿ SZÜLINAPOM : 1995. Mar. 12.
⊿ ÉVEIM : 29
| | | | Shane T. DarwickAlakváltó ⊿ REGISZTRÁCIÓ : 2012. Jan. 19.
⊿ HOZZÁSZÓLÁSOK : 95
⊿ SZÜLINAPOM : 1812. May. 26.
⊿ ÉVEIM : 212
| | | | Lena VolturiVolturi
⊿ Adminisztrátor ⊿ ⊿ REGISZTRÁCIÓ : 2011. Dec. 09.
⊿ HOZZÁSZÓLÁSOK : 550
| | | | Bella CullenVolturi
⊿ Moderátor ⊿ ⊿ REGISZTRÁCIÓ : 2011. Nov. 30.
⊿ HOZZÁSZÓLÁSOK : 560
⊿ SZÜLINAPOM : 1989. Sep. 13.
⊿ ÉVEIM : 35
| | | | Alec VolturiVolturi ⊿ REGISZTRÁCIÓ : 2011. Dec. 11.
⊿ HOZZÁSZÓLÁSOK : 129
⊿ SZÜLINAPOM : 0800. Jun. 18.
⊿ ÉVEIM : 1224
⊿ ŐKET KERESEM :
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Pént. Feb. 24 2012, 10:25 | |
| Üdvözletem! Játékostársat keresek, lehetőleg volterrai helyszínhez. Nem harapok (nagyot és azt is csak kérésre). köszönöm, elkelt |
| | | VendégVendég | Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Hétf. Feb. 13 2012, 23:55 | |
| Keresem azt a nyitott, bevállalós hölgyet, aki elvinné Tempet első játékára. Amit nyújtani tudok: egy humoros, kedves, sármos, okos, szerény, művelt és maximálisan megbízható férfiú társasága:)
jelentkezni pm-ben jelige: Túlzások királya :king:Elkeltem hölgyeim, köszönöm az érdeklődést |
| | | Ajánlott tartalom | Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |