Ünnepeld velünk te is ezt a csodálatos napot, hiszen nem mindennapi, hogy egy fórum a mai világban évekig fennáll. Természetesen hullámvölgyeink nekünk is voltak, de még mindig áll a csodálatos világunk, és bátran állíthatjuk, hogy miénk az egyik legjobb, ha nem az egyetlen Twilight alapú fórum, ami kitartott az évek során. Köszönjük ezúttal is a régi tagjainknak, hogy velünk voltak, az újaknak, hogy csatlakoztak hozzánk, és a jövendőbelieknek, akik talán közénk fognak tartozni. Még sok-sok évet kívánok a fórumnak, és természetesen a tagoknak is kellemes időtöltést és aktív játékokat!
Hivatalos dátum: 2011. november 23.
Nem tudom, kinek van kedve egy temperamentumos farkashoz, de ha nincs partnered és játszanál, én rendelkezésre állok. Javaslom, oldalcsetben jelezni a nekem küldött pm-t, ugyanis Paul karakteremmel nem biztos, hogy minden nap feljövök.
Első játékomhoz keresek vállalkozót, akinek nem gond egy egyszerű, ámde nagyszerű emberlányka, némi talpraesettséggel, kellemmel és egy kis öntelt magabiztossággal. Az én városom Phoenix, de a helyváltoztatás sem okoz gondot, és a játék témájában is rugalmas vagyok, sőt, igazából azt sem bánnám, ha nem aludnék el közben
Édes-drága hűséges volturista őrzőleány játszótársat keres, legfőképpen barátokat Nem jó ám magányosan tengődni az örökkévalóságban Volterra falai között
Első játékomat már elrabolták, de még maximum két hely kiadó ( mert telhetetlen vagyok XD )! Főként új, halandó szomszédokat és iskola társakat, új barátnőket, vagy lehetséges jövendőbeli pasi jelöltet keresek, gyors játékra! Ha van kedved hozzá, jelentkezz, ne hagyj magányosan ebben a gonosz, új városkában! Nem jó egyedül üvölteni a Holdat
Édes kicsi megtört lelkű félvérke keres viszonylag aranyos játszópajtit, akivel nem kel sem küzdenie, sem balhéznia. A drága megfáradt, nyúzott lányka ígéri, hogy jó lesz és kedves és nagyon várja a jelentkező(ke)t! Elsősorban La Push környékén vagy a forksi erdőkben vagyok fellelhető!
Megüresedett egy helyem, jobb esetben több is - tehát Tanya Forksban avagy környékén bevállalna egy játékot. A Denali szisztörön kívül játékra lehet vinni Michellet, Josephet vagy Pault - ki hogy bírná a stílusukat, lehet választani. (;
Első játékom elvihető, bár a bátyámnak szántam, de amíg nem tér vissza, miért ne avathatnám fel Deliát? Szabad vagyok egy játszma erejéig, egy kis izgalmat is becsempészhetünk a dologba, nem muszáj az unalmas "ismerkedős" témát nyögnünk... Keress meg, nagyon, nagyon várom az üzit .
Normális esetben nem írnék ide, inkább megnézném, hogy ki adott fel korábban hirdetést, és annak röptetnék egy postagalambot, de mivel most nem tudom, ki kelt el, ki szabad még - hiszen a legtöbb hirdetés nem épp mostani. Szóval kezembe veszem a dolgot, és inkább jelzek én is a többiekkel együtt: SZABAD PRÉDA!!! Persze csak játszótársat keresek, a párom már megtaláltam(és itt zárójelben megjegyzem, hogy még mindig keresem új gazdáját.. ). Lényegében bármiben benne vagyok, ha akad egy kis izgalom, PM-ben tessék sikítani értem a játékért.
Vendég
Vendég
Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Szomb. Aug. 02 2014, 22:28
#friss hús szép napot vagy estét - ki mikor jár erre! szóval, én lennék a legújabb elrabolható (hús)darab a piacon, és kézzel-lábbal kapálózom egy játékostársért. legyen az bármiféle szerzet, bár hozzá kell tennem, hogy a vámpírok nem a kedvenceim. apropó, nem vagyok az a nagy csevegő sem. de ettől eltekintve nagyon várom -egy játék erejéig - az elrablómat! *-*
Szokás szerint megcsúsztam az idővel, de újra itt vagyok *-* Szóval, játékra ajánlom mind a négy karakteremet (darabjával egyet merek vállalni kezdésnek) és ezen kívül, ha volt olyan elvetemült user, aki még nem archiváltatta a játékunkat, kérem ő is írjon rám, hátha fel tudom még venni a történet fonalát. Várom mindenki jelentkezését Stefannak pü-ben, akik közül válogatni lehet:
Ezennel én is piacra dobom magam...persze, csak egy játékra. Faj, nem, kor nem számít. Elvárás: Erős idegzet, hogy elviseld változékony, szeszélyes természetem. Ár: Egy PM...
Mivel az egyetlen játékom jelenleg fagy, eljött az ideje, hogy egy másik után nézzek... Tehát, várom a jelentkezőket, bármilyen fajból, a lényeg, hogy aktív játék legyen, és a partner ne tűnjön el PM-ben ér jelentkezni!
ELKELTEM! köszi Lucas
Vendég
Vendég
Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Hétf. Május 05 2014, 09:07
Sziasztok! Az első játékom eladó lenne bárki számára, de a farkasoknak csak egyesével, csoportban nem vagyok hajlandó űzni, mert a végén még elvertek.xDDDD Akit érdekelne a kicsit (nagyon) bunkó kicsikém valamilyen formában jelezzen nekem. ^^
FRISS HÚS, FRISS HÚS! *beugrál, lóbálva a kis táblácskáját* Szóval. Eladó, kiadó most a szívem az első egy egyelőre egyetlen játékom. Nem harapok, semmilyen formában sem, és nyitott vagyok mindenféle ötletre, ami csak jön. :3 Ps.: kezdést nem vállalok, mert nem tudok ^^" Érdeklődni PM-ben lehet :3
... valakivel, aki visszarázna a kihagyásom után, bár van egy csomó reagtartozásom, de Tanyát nem akarom elveszíteni a pótlások közepette - ezért kérnék egy társat. Mivel lényegében már majdnem elhagytam Denalit, lehet a színhely Forks is, hiszen ideiglenesen a Cullenek környékén húzom meg magam - hacsak nem múltasat vagy alternatívot szeretne valaki - ugyanis ennek sincs akadálya. Írjatok, jelezzetek bátran
A hozzászólást Tanya Denali összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Okt. 09 2014, 22:52-kor.
Ha netán valaki nagyon unatkozna és lenne kedve játszani velem, akkor igazán boldog lennék. Ígérem megteszek minden tőlem telhetőt, hogy kedves legyek... mert tudok ám az is lenni... azt hiszem. Tehát bárki jelentkezését várom! Kikötéseim nincsenek, alkalmazkodóképes vagyok. De azért Pm-ben szóljatok nekem is, hogy tudjam, végre játszhatok
Azt a valakit, aki szívesen játszana egy rubinvörös szemű vámpírral. Nem kell félni, nem harapok...Akkorát! Mivel ez lenne a karakterem első játéka, szívesen bonyolódnék játékba mindenféle karakterrel. Legyen bármilyen korú, nemű vagy fajú. Ha érdekellek, csak dobj meg egy pm-el és a többit majd utánna megvitatjuk.
... valakit, aki nem riad el attól, hogy kissé szorongok, kissé zárkózott vagyok a jellemet illetően, de ettől függetlenül biztos, hogy kitalálnánk valamit, hiszen amíg nincs farkas a közelben egy teljesen normális leányzó vagyok, ám nem vagyok válogatós, nem befolyásol sem a faj, sem a nem, csak játszani akarok egy jót^^. Írj PM-et, ötleteljünk
Vállalkozó szellemű egyént keresek egy nemes cél érdekében. Férjem, Aro, ugyan nem megformálható karakter az oldalon, mégis az alternatív topic-ban szeretnék vele egy játékot lebonyolítani. Amennyiben szívesen formálnád meg a Volturi klán rettegett vámpírját ideiglenes időre, kérlek írj.
Nos, nem tudom ki kapható még, s ki nem, de jómagam is játékostársat keresek. Lehet vámpír, ember, farkas, vagy valami egészen más teremtmény, ötleteket is szívesen is fogadok, de ha csak spontán küldesz egy privátot, biztosan kiötlünk valamit.
Köszönöm.
Hivatalosan is elkeltem! Köszönet érte Annának és Vanessának!
A hozzászólást Liam Blaise összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 25 2014, 17:04-kor.