VendégVendég | Tárgy: Sonja és Sofia Szomb. Szept. 28 2013, 18:45 | |
|
Az orosz ikerpáros egyik tagja. Még valamikor az után találkoztunk, hogy apámat megöltem, és elkezdtem keresni a húgomat - de nem találtam meg. Első elkeseredésemben kezdtem el tombolni, és belefutottam a frissen teremtett vámpírlányokba. Mindkettejüket a halál torkából ragadtam ki, farkasok közül. Elég hálásak voltak... Na most képzeljetek el egy dühös, kiábrándult, tehetetlen férfit, és két frissen teremtett, szőke, gyönyörű orosz vámpírnőt... orgia a maximumon. Jó pár évig együtt "futottunk", mondanám, hogy hedonista életmódunkkal önmagunkat rombolva, de mindketten tudjuk, hogy ez a mi fajtánknál annyira nem igaz. Amikor már kicsit kezdett megnyugodni, egészen jól megismertük egymást - nem csak testileg. Kissé talán bele is szerettem (mert az akkori Jared még tudott ilyet). Cain rá emlékeztet. Ő a visszafogottabb, akivel először találkoztam. Gyönyörűen szép, mint egy tomboló özönvíz, olyan volt. Magába szippantott, és elvarázsolt a személyiségével, amiről többet nem is szabnék meg, ahogy a történetükről sem. A megalkotóra bízom.
| 163 év körüli ❦ vámpír
Szabad |
| Pb.: Pixie Lott, Scarlett Johansson, Nastya Kusakina... vagy más szőke, aki gyönyörű.
|
Az orosz ikerpáros másik tagja. Még valamikor az után találkoztunk, hogy apámat megöltem, és elkezdtem keresni a húgomat - de nem találtam meg. Első elkeseredésemben kezdtem el tombolni, és belefutottam a frissen teremtett vámpírlányokba. Na most képzeljetek el egy dühös, kiábrándult, tehetetlen férfit, és két frissen teremtett, szőke, gyönyörű orosz vámpírnőt... orgia a maximumon. Jó pár évig együtt "futottunk", mondanám, hogy hedonista életmódunkkal önmagunkat rombolva, de mindketten tudjuk, hogy ez a mi fajtánknál annyira nem igaz. Sosem nyugodott le igazán, mindig nagyon vad, és szenvedélyes volt, az "örök újszülött" becenevet adtam neki. Mindkettejüket a halál torkából ragadtam ki, farkasok közül. Elég hálásak voltak... Az évek múlásával egyre jobban kijöttünk egymással. Ő persze, mint mondtam, vad, és féktelen maradt, ugyanakkor nagyon okos, jó a humora, bár kicsit éles. Jade rá emlékeztet. Vad, fékezhetetlen, és nem tud elköteleződni igazán, közöttünk mégis egészen különleges kapcsolat volt. Talán belé is belészerettem egy kicsit... másért, mint a tesójába. Szabadnak éreztem magam mellette, és függetlennek, elfeledtette velem a kínt, mindig, amit a húgom hiánya okozott.
| 163 év körüli ❦ vámpír
Megalkotva |
| Pb.: Pixie Lott, Scarlett Johansson, Nastya Kusakina... vagy más szőke, aki gyönyörű.
|
|
|