Paul LahoteFalkatag ⊿ REGISZTRÁCIÓ : 2013. Apr. 12.
⊿ HOZZÁSZÓLÁSOK : 45
⊿ SZÜLINAPOM : 1990. Oct. 04.
⊿ ÉVEIM : 34
| Tárgy: Matt Lahote Pént. Szept. 27 2013, 10:24 | |
| Matt Lahote
18 éves ❦ ember - később farkas ❦ Steven Strait - alkudható, ha nem tetszik
Apám a válása után La Pushba költözött velem, ez idáig az ismert történet. Csakhogy nem én vagyok az egyetlen fia. a 18 éves srác apámnak az a gyereke, aki én sosem voltam. Talán ezért nem jövünk ki jól, konkrétan annyira utáljuk egymást, hogy minden adandó alkalommal halálra sértjük a másikat, sőt, egyszer már le is köptem, na meg beígértem egy hatalmas verést... Naszóval nem bírom elviselni, hogy apám túllépett anyámon és más asszonynál állapodott meg, ebből a kapcsolatból pedig megérkezett ez a... Hömm, had ne ragozzam. A kölyök se bír engem, hogy ne szépítsem a dolgot, és azt hiszem maga lenne a csoda, ha mást mondanék... Egyébként a rezervátum sulijában tengeti a napjait, otthon pedig egyre feszültebb a légkör. Mondjuk nincs nehéz dolga, hogy kiakasszon, és erre már pelenkás korában rájött, csakhogy most fordulni látszik a kocka. Hogy miért? Olvass tovább.
A kölyök alapjában véve egy rohadt nyugodt természet... volt. Mostanában robbanékony, őrült, tomboló - ismerős, ugye? Én már sejtem, ő is sejti, hogy minek a kezdetét jelenti mindez, de a láz sehol, sem más árulkodó nyom. Azt határoztam el, hogy a dührohamok szélére sodrom majd, hogy megkeserítsem az életét, és ahogy elnézem még van időm, méghozzá rengeteg.... Elvárások: először is: ne tűnj el. Másodszor az avatar Steven Strait, bár lehet alkudni. Harmadszor: írj rám ha érdekel (; |
|