Születésnap |
Négy évesek lettünk!
Ünnepeld velünk te is ezt a csodálatos napot, hiszen nem mindennapi, hogy egy fórum a mai világban évekig fennáll. Természetesen hullámvölgyeink nekünk is voltak, de még mindig áll a csodálatos világunk, és bátran állíthatjuk, hogy miénk az egyik legjobb, ha nem az egyetlen Twilight alapú fórum, ami kitartott az évek során. Köszönjük ezúttal is a régi tagjainknak, hogy velünk voltak, az újaknak, hogy csatlakoztak hozzánk, és a jövendőbelieknek, akik talán közénk fognak tartozni. Még sok-sok évet kívánok a fórumnak, és természetesen a tagoknak is kellemes időtöltést és aktív játékokat!
Hivatalos dátum: 2011. november 23.
|
Legutóbbi témák | » Kórházby Gerard Williams Hétf. Aug. 01 2016, 01:22 » Rendőrörsby Lana Peterson Vas. Júl. 17 2016, 11:35 |
Ki van itt? | Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég Nincs A legtöbb felhasználó ( 321 fő) Pént. Okt. 11 2024, 08:44-kor volt itt. |
Statistics | Összesen 79 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Veronica Marsh
Jelenleg összesen 12571 hozzászólás olvasható. in 1636 subjects
|
|
| |
Szerző | Üzenet |
---|
VendégVendég | Tárgy: Re: Sweet dream pub Pént. Nov. 23 2012, 18:11 | |
| Ophelia Greyback & Dylan Westford Az utcára tévedve sétálok előre és figyelem az embereket. Csak halandók és mégis van bennük valami különleges.. Nem csak táplálékként tekintek rájuk, mint más 'ragadozó' vámpírok. Értékelem is őket anélkül, hogy bármikor is megemlíteném ezt. Akad egy pár olyan ember, aki az évek során a barátommá vált, de mégsem olyan baráttá, mert sosem bíztam senkiben sem és ez kihatott az életemre is. Nem osztottam meg mással az életem titkait, nem beszéltem másnak a régi múltamról és a valódi önmagamról sem meséltem soha.. Senki nem ismert meg sohasem.. Talán, azért is mert zárkózottabb típus vagyok, de ez csak a múltam miatt van.. Az anyám eltűnése, apám öngyilkossága, a nagybátyám halála, a vámpírrá válásom és még annyi sok dolog, sőt fájdalom, hogy nem bírtam elviselni, ezért is váltam azzá ami vagyok. Ezért is lettem zárkózott, gonosz, s egy kegyetlen gyilkos. Az ölés nyilvánvalóan a fajommal is jár, hisz ha nem iszom vért, akkor egyre jobban kívánom.. Ezért sem vagyok 'vegetáriánus' vámpír. Eleinte az voltam, mivel az átváltoztatom arra tanított meg és arra nevelt, de én lemondtam az állati vérről és az emberire tértem át. Vajon ezt jól tettem? Vajon jól döntöttem akkor, amikor egy szörnyeteggé váltam, aki sorban gyilkolja le az embereket? Talán igen, de talán nem.. Néha bűntudatom lesz az ölés miatt, de amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan el is megy, mivel csak egy röpke percre jelenik meg. Hamar eltudom nyomni magamba a bűntudat érzését.. Gyorsabb léptekre váltok és közben alaposan figyelem a várost, hisz eléggé új vagyok és a tájékozódás nem árt számomra, hisz sosem voltam még ebben a városban. Vér.. Csak egy szó, csak egy "éltető" folyadék számomra és minden hozzám hasonló vámpír számára. Tulajdonképen nincs szükségem most vérre, de ki tudja, hogy mi lesz még. Talán iszok majd, de talán nem majd meglátom, hogy mit hoz még számomra, ez a nap. Egy szórakozó helyhez érkezek és rögtön feltűnik nekem a 'Sweet dream pub' felirat, amiről rögtön levonatkoztatom, hogy nem is gondoltam olyan rosszul. Bemegyek és alaposan körbe is nézek majd a bárpulthoz sétálok. -Hello! Szeretnék kérni kezdésképen egy pohár whiskyt!-Mondom a pultosnak és közben feltűnik nekem, hogy egy másik 'vámpír' is van ebben a pub-an. Miután megkapom az italomat beleiszok és háttal neki dőlök a pultnak közben a poharat a kezembe veszem. A szórakozó és boldog fiatalokat figyelem.. |
| | | VendégVendég | Tárgy: Re: Sweet dream pub Pént. Nov. 23 2012, 17:26 | |
| Dylan Ideje végre kicsit lazulni is, tehát ma megyek bulizni, már ami nálam bulinak nevezhető. Tény, hogy rég ettem már, márpedig minkét énem éhes. Persze, személy szerint a vért jobban honorálom, mint mondjuk a mókust, de valahogy egyik felem sem hanyagolhatom el. Már rég besötétedett, így ideje a Pubba menni, hogy aztán ráleljek az áldozatomra. Oké, ezen a téren marha válogatós vagyok, nem harapok meg akárkit, szóval ezt akár megtiszteltetésnek is lehetne venni, persze nálam gyakran előfordul, hogy az vacsim nem éli túl a velem való találkozást, épp ezért halogatom mindig a dolgot. Viszont már veszettül kapar a torkom, ezért látom idejét annak, hogy vacsizzak. Nem mondom, hogy kiöltöztem, bulizni nem nagyon szeretek, és most sem azért vagyok itt. A zene dübörgése felett szemet hunyva, inkább a szívek dübörgésére koncentrálok. A társaság túlnyomó többsége már bűzlik a piától, mire én is kelletlenül elhúzom a szám, még annak ellenére is, hogy őket lehet a legkönnyebben becserkészni. A bárpulthoz lépek, és kérek egy Martinit. Mindent a látszatért, persze a szemem, le nem veszem a tömegről, mert nagyon úgy tűnik, nem csak én kívánok itt fogyasztani. Kihívó mosoly kúszik az ajkamra, ahogy megérzem a másik vámpírt, szeretek versenyezni, mondhatni a lét elemem, viszont a tömegtől elszakítva a tekintetem, a félig fajtársam kezdem keresni, hisz jobb tisztában lenni azzal, kivel is állok szembe. |
| | | Jacob BlackFalkatag
⊿ Adminisztrátor ⊿ ⊿ REGISZTRÁCIÓ : 2011. Dec. 04.
⊿ HOZZÁSZÓLÁSOK : 878
⊿ SZÜLINAPOM : 1990. Jan. 14.
⊿ ÉVEIM : 34
| Tárgy: Re: Sweet dream pub Pént. Júl. 27 2012, 12:59 | |
| |
| | | VendégVendég | Tárgy: Re: Sweet dream pub Pént. Júl. 27 2012, 11:38 | |
|
Fáradtnak érzem magam, roppant kimerültnek, az életem tragédiái szívják le az erőmet, de érdekes, Godric mintha újult erőt adna nekem a megértésével. Ezek az apró boldog pillanatok örökre megmaradnak bennem, mert a jót igaz, hogy könnyebb feledni, de ha jól őrizzük sokáig megmarad. -Ugye milyen nehéz eldönteni, sorstárs? -Felnevetek, halkan és bágyadtan, hasonlóan hozzá nem találnám a megfelelő szavakat. Aztán újabb kacaj hangzik el, lenézek a mezítelen lábaimra és elkap a nevetés. Nincs rajtam cipő, mert a farkassá válást nehéz úgy megoldani, hogy az alakváltás után minden göncöm meglegyen. A cipő kizárt tényező még nálam, divat és öltözködésmániásnál is. Örülök ha piciny ruhámra fért egy titokzseb és a pénzt sem hagytam el az erdőn keresztüli futkosásban, pedig amilyen szerencsétlen vagyok tutira kiszórtam volna, de a titok a jól összetekert és jól rögzített ruciban rejlik. -Úgy legyen Godric. De addig is vigyázz magadra! -A jövőbeli találkozás teljesen felvillanyoz és remélem, hogy ez tényleg nem egy végleges búcsú volt. Még a zaklatott kis lelkivilágom ellenére is úgy vélem pont ő az aki kirángathat a letargiából. Örömmel tölt el, hogy ő is így vélekedik, olyan bókot kapok, hogy abba kissé bele is pirulok. Mindenképpen akarok még találkozni vele, meg akarom ismerni és megint jókedvet akarok táplálni a szívembe, igazán és önfeledten akarok viselkedni, mindennapi dolgokról nem mindennapian akarok elmélkedni vele, és még ki tudja mennyi de mennyi lehetőséget sorolnék fel, ha nem ütközne belém a fivérem. Ő ránt vissza a valóságba, a Godrictól kapott jókedvem azonnal elszáll, és helyét gondterhelt ráncok veszik át. -Joseph Declan Kenward, beszélnünk kell! Haza kell jönnöd velem. - Mielőtt félreállítana belé karolok a dülöngélő bátyámba, és nem adok lehetőséget az ellenkezésre. Addig nyúzom és húzom amíg kötélnek nem áll. Ez így nem mehet tovább.
|
/aranyosak voltunk Nagyon köszönöm, majd rád írok a folytatás miatt / |
| | | VendégVendég | Tárgy: Re: Sweet dream pub Csüt. Júl. 19 2012, 16:12 | |
| • Mira Kenward • A kocsmából tartottam éppen jelenlegi szállásom felé, ami csak egy motelszobának nevezett egérlyuk volt, de ez engem nem érdekelt, szinte minden nap ködös elmével tértem csak "haza", bevágódtam a kényelmetlen, rugós ágyba, és horpasztottam úgy délutánig. Most is épp ezt terveztem, de a sorsnak, vagy inkább egy bizonyos embernek más tervei voltak velem. Zajra lettem figyelmes, vissza is fordultam, hog szembe nézzek az üres, sötét sikátorral, jobban is szemügyre vettem, de eg lelke nem láttam a közelemben, szóval tovább haladtam, és ingattam a fejem, meg voltam győződve róla, hogy hallucinálok, és megint túl sokat ittam, de csak elmosolyodta ezen a gondolatomon, élveztem, hogy aig érzékelem a világok, csak tompán, így volt tökéletes. De megint zajt hallottam, és ismét hátrafordultam, de az utca olyan üres, és sötét volt, mint a sikátor, amivel épp az előbb néztem szembe. Aztán visszafordulok, hogy na most aztán tényleg bevágom a szunyát, talán eltúloztam ma egy csöppet az ivászatot, de nagy meglepetésemre az átkozott vámpírra találom szembe magam. Hangosan elkáromkodom magam, és dühösen meredek rá. - August, mi a francot keresel itt? - szegezem neki a kérdést, és fáradtan a mellettünk lévő épülethez baktatok, majd lazán nekivetem a hátam, de meg kell hagyni, olan lazán, hogy csaknem a járdán ülve kötök ki. Ő pedig körbejárja a nem működő utcai lámpát, közben tarkóját vakargatja, és homlokát ráncolja, mintha nagyon gondolkodna valamin. - Figyeltelek a napokban, és meg kell mondjam, nagyon meglepett... hm, hogy is fogalmazzak... az életvideled. - kezd el nevetni mint valami eszelős, és még egy kört tesz a lámpa körül, majd nekitámasztja a hátát, és oldalra billentett fejjel néz rám.Megrázom a fejem, és gyorsan vissztérek a jelenbe, a nő szavait végig hallottam háttérzajként, így nem kell újra elismételnie azokat. - Sajnálom, hogy megérted. Vagyis... ahh. Örülök, hogy valaki végre megért, de azt nagyon is bánom, hogy neked is át kellett ezt élned - sóhajtok fel fáradtan, és megdörzsölöm az állam, aztán leírok egy félkört a székkel, és a lányra vigyorgom. Úgy viselkednük ezzel a szék pörgéssel, mint a kisgyerekek, de őszintén szólva nem érdekel, mit gondol a pultos srác, pedig meglehet a véleménye a gyerekesnek nevezhető viselkedésünkkel, de egyszer élünk, naa! Miközben jól érzem magam a háttérben a problémáim próbálnak előtérbe kerülni, el akarják venni tőlem még ezt a csepp örömet is, és visszarángatni a sötétség fenekére, hogy ott tovább kínozhassanak. De ezt nem engedhetem, hát erősen küzdök, hogy ne sikerüljön a tervük, mert most bizony nem engedek nekik, visszataszítom őket a mélybe, és vigyorgok tovább, mint egy őrült, aki életre halálra küzdött, és megnyerte a csatát. - Ugyan már! Nem vagy mindennapi, cipőt sem viselsz - nevetek, és csupasz lábaira mutatok. Nem lehet könnyű egy nőnek ez a farkasosdi, ők általában szégyellősebbek, és sok cécó van a ruhájukkal, hajukkal, és a pántos cipőkkel, meg magassarkúkkal. Őszintén sajnálom őket, pedig nekem sem épp egyszerű, de nem szoktam farkasként közlekedni, ha kimozdulok. em fogok magam után vonszolni egy talicskát, vagy kiskocsit, hogy abba rakodjam a cipőmet, nadrágom, pólóm, és még akkor a pénzről nem is beszéltünk, amit ugyebár nem tudok csak úgy csettintéssel elővarázsolni. Jó is volna az, na meg ha nem kellene levedlenem a ruháim is, ahhoz, hogy átváltozzak, de nem vagyok egy legendából előrángatott vámpír, aki ha denevérré változik, rajta marad a ruha is. Öhh, egy kicsit elkalandoztam... - Mindenképp össze kell futnunk újra, igen. Szerintem egyezzünk ki abban, hogy majd Pushban valahol koccanunk. Nem túl nagy hely, úgy is találkozunk még, akkor is egymásba botlanánk, ha nem akarnánk, szóval.... - halandzsázok örömittasan, és már előre várom a következő találkozónkat, pedig még csak el sem búcsúztunk... Hát, talán lassan eljön annak is az ideje, nem igazán terveztem, hogy este előtt leiszom magam, és most talán még naplemente után sem térek is vissza, sokat segített ez a találkozó Mirával, valahogy erőt adott, nem is tudom. - Majdnem... Fele annyira sem vagyok az, mint te! - kacsintok rá, de ez nem az a felszedő duma olt, amit a pasik szoktak magyarázni a nőknek, bár be kell valljam szedtem már fel nőt ezzel a dumával, de Mira más, ő jobat érdemel, és őt egy percig sem szédíteném tévesen. Meg akarom ismerni, beszélgetni akarok vele, és nem csak megfektetni, ahogy azt a többivel tettem. Eltelt már pár év, szóval komolyabb dologra vágyom egy egyéjszakás kaladnál. - Köszönöm a bíztató szavakat, sokat segítettél nekem ma, kicsit visszarángattál a pokolból. De azt a találkozót még mindenképp meg kell ejtenünk, még biztosan találkozunk! - biccentek felé, és egy barátságos, bizalmas mosollyal ajándékozom meg búcsúként, aztán felé döntöm picit a poharam, és leteszem az asztalra. Mikor kisétál az ajtón, lehúzom a mardék löttyöt, aztán én is távozok. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ez nem lett tökéletes záró, és fogadok tele van félregépeléssel meg hibával is... De én itt végeztem, köszönöm a játékot! : D |
| | | VendégVendég | Tárgy: Re: Sweet dream pub Szomb. Júl. 14 2012, 00:16 | |
|
Sokszor elgondolkodom meddig fogom még így élni az életem. Független nőnek vallom magam, de az igazság az, hogy nagyon is függök egy fontos személytől és ez megbélyegzi az időm minden részletét; a múltamon keresztül a jelenemet és talán a jövőmet is. Amióta az eszemet tudom mindig Joseph Declan Kenward körül forgott minden. Hol utáltam és féltékeny voltam rá, hol megértettem és felnéztem rá, végül pedig őszinte kitartása miatt úgy döntöttem, hogy mellette maradok bármi történjen. A magamnak tett ígéret köt hozzá, néha átok, mert mindig csak adok és adok, de nekem ki ad cserébe valamit? Bármit... egy kedves szót, őszinte mosolyt... Olyan nagy kérésnek tűnik talán? Én is érző lény vagyok, tele szeretetre vágyással, de egyre keserűbbek a csalódások. Ennek ellenére tartom magam, bárki azt hihetné mennyire gondtalan az életem és milyen sok jó barát vesz körül, ami félig meddig igaz abból a szempontból, hogy könnyen összecsiszolódok bárkivel, viszont igazából nincs senkim. Nem állnak mellettem igaz barátok, nincsenek mögöttem a szüleim akik támogatnának. Nincs senkim, egy szál magam vagyok, így próbálok küzdeni a mindennapokban és reménykedek, egyszer talán én is boldog lehetek. Nincs okom a panaszra mert mindig találok valamit ami időlegesen betölti az életemben tátongó űrt, igyekszem csak a jót nézni, de attól félek egyszer elfogy minden kitartásom és összeomlok. Néha nagyon jól esne csak úgy odabújni valakihez, csendesen elmondani mi bánt, annyira ki szeretnék adni magamból minden gyötrrődést, de nincs kivel megosztanom a terheket. Kedves mosolyt csal az arcomra azzal, hogy megjegyzi talán nekünk tényleg ez jutott. Beletörődött már ő is a saját gondjába, igyekszik titkolni, de ahhoz elég tapasztalt vagyok, hogy lássam mikor halványodik el a kitartás. Valóban az az egy jó van ebben az egész históriában, hogy összeismerkedtünk. A hasonló lelkek megtalálják egymást - ezt olvastam valahol egyszer régen és bizonyossá válik, hogy lehet benne valami. Szeretném ezt hinni, talán most még inkább mint máskor, mert tudok kapaszkodni valamibe, van valami amiben hihetek és ez nekem rengeteget számít. Közben tovább mesél a hugáról aki szinte kiköpött jellem mása lehet a bátyámnak, mert olyan mintha Declan néhány tulajdonságát hallanám viszont. Fáradt sóhajt küldök felé, alig érzékelhetően rándulok össze, nem irigylem szegény Godricot, hiszen nálam jobban senki nem tudja milyen egy veszett fejsze nyelét űzni. -Soha nem fog... -Ismétlem automatikusan utána, majdnem vele egy időben, mintha pontosan be tudtam volna fejezni helyette a mondatot, mert valóban ugyan ezek a gondolatok járnak a fejemben elég ha a bátyám arcképe kúszik a szemeim elé. Ajkamba harapok, másképp nem tudnám elfojtani a feltörő keserűséget, nem akarok sírni, de azt nem tudom megakadályozni, hogy könnybe lábadjanak a szemeim. -Hidd el, pontosan tudom miről beszélsz. -Mindig beszédes természetem ezúttal nem mond többet csend férkőzik körém, igyekszem nem belegondolni és nem belemászni jobban, mert ismerem magam annyira, hogy tudjam nem lenne jó vége. Nem akarok sírni... Ez most nem a megfelelő hely és idő rá, de szörnyen fáradtnak és gyengének érzem magam. Nem az álmatlan aggódással eltöltött pár nap tette be a kaput, na jó, talán az is hozzájárult, de minden összejött és évek távlatában mérve. Megrázom magam és sikerül lehiggadnom, de nem vagyok nyugodt, sokkal inkább mértéktelenül szomorú, éppen ezért az előttem lévő tele poharat felkapom és azonnal lehúzom a benne lévő tartalmat. Egy kis bátorító vagy szíverősítő nagyon kell nekem, de az a baj, hogy az is késő lenne ha azonnal érezném a hatását. A pír most a legjobb búfelejtő, szörnyen zavarban vagyok mennyi sületlenséget tudok összehordani és sikerült Godricnak is benyögnöm egy elég zavarba ejtőt. Szerencsére lazán kezeli, a szavaival élve nem az első ajánlat amit kapott, de én nem szándékosan jegyeztem meg azt amit! Ami azt illeti jóképű, nagyon is, de nem vagyok annyira rámenős hogy csak úgy elkezdjek flörtölni vele. Elgondolkodtató, de nem akarnám elrontani a kettőnk között kialakuló hangulatot, ráadásul nem is ittam még annyit hogy összeszedjem a bátorságom. Nem vagyok nyuszi ha a férfiakról van szó, de tudom mikor és hogyan kell biztosra menni, és a kezdeményezés jogát még mindig nem fogom átvállalni eltelhetett akárhány esztendő az életemben, szóval összességében véve sok kicsi sokra megy. No de elterelődtem egy bizonyos irányba, vissza is térek az eredetihez, vagyis ott tartottam az előbb, hogy egy balfék vagyok. -Attól még égő és nem vagyok előrébb! Mellesleg én nem egy mindennapi lány akarok lenni a sok közül, de úgy látszik ezt már cseszhetem -nevetek fel végül kínomban és lebiggyesztem ajkaimat rögtön, végül is mit tudok tenni? Jól beégtem baasszus, de ha így alakult hozzuk ki belőle a lehető legtöbbet, nem? -Csak remélem, hogy megbíznak bennem, és persze mindent megteszek amit tudok. Viszont akkor tényleg találkoznunk kell még egyszer, hogy tudassam a sikerem. És ami a nézőpontodat illeti valahogy én is így vagyok velük. Minő meglepő ez is! -Halkan felkacagok és nyelvet öltök rá, na ez az előbbi kis bakim után már meg sem kottyan, az Isten se fogja lemosni rólam hogy akarok tőle valamit. Szuper... De nem fogja magára venni, meg ha mégis, akkor így jártam. Neeeem, szerintem nem fogja. Vagy mégis? Nem. De. Nem. De. Nem! Hogy elvitatkozom magammal, ez egyre jobb... És ami még jobb, hogy újraforoghatnékom támad, nem tehetek róla, ez a szék hibája! Pörgök is egy teljes kört leírva, addigra teljes komolyságot igyekszem magamra erőltetni, roppant mulatságosak ezek az álteóriák, amik igazából kezdem azt hinni csak egymás fárasztására szolgálnak, de jót derülünk a 'ki tud nagyobb marhaságot mondani' verseny közben. -Ezt nem hiszem el! Volt képük elkábítani és még csak egy köszönőlevelet sem kaptam érted! Na széép. De mi van ha nem is az ufók voltak, hanem én magam tettem, de eljött az idő hogy felfedjem sötét titkom? Akartam egy hasonlóan elvetemült személyiséget és mivel konyítok a genetikához nem volt nehéz dolgom. -Ártatlan őzikeszemeim most komiszan csillognak rá, még meg is veregetem a vállát. -Majdnem olyan tökéletes mint én! -Sóhajtom és ekkor már nem bírom ki, megint kuncogok, totálisan felszabadult vagyok, nem is gondolok a bátyámra mert God elfeledteti velem. Bárcsak elférne a zsebemben és bármikor előhúzhatnám! Sokszor igen hasznos lenne nekem. Megint komolyabb téma jön, érdekesek ezek a váltások, de nem bánom, egyik kompenzálja a másikat. A jó és a rossz így egyensúlyban van, bár azt el tudnám viselni ha csak pozitív dolgokról tudnék beszélni. Hosszasan hallgatom, a szám is tátva marad közben, a kérdése gyanús volt és sejtettem, hogy nem nyelvbotlásból és nem is az ital miatt fogalmazott érdekesen. Azonban a szám is tátva marad amikor elmondja az igazi okot. Meglepett, hogy vámpír a nagybátyja, önmagában már ez is elég szokatlan, viszont a vérfarkasnak a kiváltó okok nem válogatnak. De nem tetszik, hogy ennyire nem bízik a sorsában. Nagyon zavarja, hogyne zavarná, a nagybácsi az egész életére kihat, még egy nehéz kővé avanzsált húga mellett. Óvatosan megérintem a vállát, finoman, mert nem akarom, hogy tolakodónak tartson. Sajnálom a helyzetét és azt, hogy szenved, pedig nem is ismerem de érzem, hogy ő egy jó ember. -Figyelj rám Godric, a falkát nem érdeklik mi volt az eddigi életedben, senkit nem érdekel a múltad, ezt nyugodtan ki is verheted a fejedből! Logikátlan lenne elutasítani egy ereje teljében lévő farkast csak ezért, elvégre úgysem a rokonok bizonyítanak, azt neked kell meglépned. Különben is ha egész életedben ezen aggódsz soha nem fogsz tartozni sehová. Ha a nagybátyád felbukkan legalább megeheti a sárga irigység, megmutathatod, hogy nem fogott ki rajtad. Ha vágysz valamire ne támassz magad elé aggályokat, majd lesz valahogy. Legalább tereled a figyelmed és ha sikerül tartozni fogsz valahová. Ez nagy szó, legalábbis a számomra. -Bátorítóan mosolygok, nem veszt semmit ha megpróbálja, legfeljebb megerősíti az önbizalmát, ami mellékesen megjegyezve korántsem lehet annyira béka seneke alatt, ellenben az enyémmel, mert most szépen megrendülőfélben van. Megint egy olyan téma felé araszolunk ami mindkettőnknek más okból, de fájó. Eltolom magam elől az üres poharam és intek a csaposnak, hogy fizetek. -Nézd, én... szóval nekem lassan mennem kell. Már nincs erőm a bátyámat keresni, de nem tehetek mást, ki tudja merre van, vagy kit szed darabokra, az is lehet, hogy éppen őt akarják erre a sorsra juttatni... Vagy valahol békésen tesz a világra és jót vigyorog rajtam... -Fújtatok és erőtlenül a fejem felé emelem a kezeimet, lepattanok a székről majd megigazítom az összevissza lapuló hajamat. Akkor szoktam dikicselni a hajzatommal ha idegesebb vagyok, vagy tekergetem, vagy kiragadok egy tincset és azt huzigálom, mindegy csak tegyek valamit és most hasonlóan cselekedem. -Jobb ha megyek, ne haragudj hogy lenyomtam a hangulatod. Olyan vagyok mint a legtöbb koros és klimaxos nő, szóval ideje máshol rontanom a levegőt. De te vigyázz magadra God. -Lesütöm a szemeimet, majd arra várok, hogy a csapos végre tegye a dolgát. Mikor ez végre megtörténik pánikszerűen menekülök a friss levegőre. Mi van velem?
|
/bocsi, ez értelmetlen és ha úgy gondolod zárható poszt lett :/ / |
| | | VendégVendég | Tárgy: Re: Sweet dream pub Vas. Júl. 08 2012, 15:04 | |
| [quote="Godric Q. Alwin"] • Mira Kenward • Teljes mértékben átérzem a nő helyzetét, meg tudom érteni, én sem kezelem valami jól ezt a családos témát. Mert bármennyire próbálom titkolni, igenis rosszul esik, és bánt, hogy húgom mondhatni szarik a fejemre, és önző mód éli a kis világát, meg sem próbál könnyíteni a helyzetemen, de akárhányszor felhoztam neki, milyen pocsék is az életem, mikor ő azon problémázott, hogy nincs elég cipője, a fejemhez vágta, hogy neki sokkal több gondja van, mint nekem. Nem szokásom panaszkodni, én inkább az a típus vagyok, aki magába fojtja az érzéseit, és gondolatait, de néha bizony kibukik mindenkiből az igazság, és a legfájóbb része az, hogy hiába mondod ki hosszú idő után, hogyan érzel, nincs, aki meghallgasson, és nincs, aki megértse, hogy neked ez egy fontos lépés volt. Aztán még zárkózottabb leszel, és az lesz az életcélod, hogy ne szenvedj, csak éld túl valahogy a napokat, csak az számít, hogy ne pusztulj bele ebbe a sok marhaságba, amit gondnak nevezel, és ami azon fáradozik, hogy összeroppantson. De nincs mit tenni. El kell viselned mindezt, ami az élettel jár. Nekem pedig oly sok mindenbe kell beletörődnöm, hülyén érzem magam, mert tehetetlen vagyok, és egy idióta, hogy hagyom magam, de nem tudok ennél jobban megváltozni. Elzárhatom az érzéseim, de azok attól még mindig ott lesznek, bármit is teszek, vagy mondok. - Értelek. Nagyon is átérzem a helyzeted, jobban mint kellene. Talán nekünk ezt a sorsot szánták. De nézzük a jó oldalát! Így legalább megismerkedtünk - kacsintok rá, és egy mosolyt erőltetek az arcomra, mint azt szokás szerint rengetegszer megteszek egy nap, hogy erős tudjak maradni, és amikor ez már nem megy, ott van a tartaléknak elrakott B terv, azaz egy kis whisky, vagy talán egyéb más. - Igazság szerint nem. A saját dolgával és életével foglalkozik, önző, és csak akkor veszi észre magát, ha már vérig sértett. Én pedig újra, és újra megbocsájtok neki, és elhiszem, hogy megváltozik, pedig soha nem fog - vonok vállat, és elkeseredetten fintorgok, neki be merem vallani, hogy ez milyen rosszul érint engem, Mirával őszinte lehetek, még akkor is, ha nem értem, miért. Azt hiszem nem is kell, hogy értsem, inkább élvezem, hogy találtam egy lényt ezen a szánalmas bolygón, aki megért, és nem gondol őrültnek, vagy reménytelen esetnek, jóllehet, tényleg az vagyok, de mit számít? Amíg van, aki elfogad úgy, ahogy vagyok, és amíg van, akivel ilyen jól érezhetem magam, addig nem érdekel, hogy mi lesz később. Megdöntöm a poharam, hogy azt a néhány kortyot eltüntessem, ami még a pohárban bujkál, majd elégedetten felsóhajtok, és leteszem a pultra az üres poharat. A csapos felém indul, de leintem, nem akarok egyszerre sokat inni, mert jól érzem magam, és ha átesek a ló túloldalára, már kevésbé leszek önmagam, legalábbis a józan önmagam, és arra van most szükségem, hogy további értelmes beszélgetést folytassak a farkaslánnyal. Ittasan hallgatom tovább a nő szavait, és ha valaki félreértené, örömittasan, és nem alkoholtól mámorosan figyelek rá, de egy pillanatra meghökkenek, mikor elhangzik az utolsó mondata. Szemöldököm magasra felszökik, egy széles vigyort villantok, Mira pedig zavarba jön. Megveregetem a térdét, és lágyan elmosolyodok, hogy megnyugtassam. - Ne aggódj. Mindennapos, hogy ilyen gyönyörű lányoktól kapok hasonló ajánlatokat - forgatom meg szemeim, és nevetek, a legjobb módszer ilyenkor a poénkodás, saját tapasztalatból tudom, gyakran én is mondok kétértelmű dolgokat, amiket egyáltalán nem úgy értek, ahogy hangzik, emiatt pedig már nem egy pofont sikerült begyűjtenem. De hát istenem, arról én nem tehetek, ha az illető félreérti, rossz, aki rosszra gondol... - Hát őszintén nem bánnám, ha szólnál pár szót az érdekemben, úgy hallom, benned megbíznak. És hát, nem árt, ha tudják, hogy rám is számíthatnak, plusz ez a száz év tapasztalat sem rossz. Sokat tanultam az évek alatt. Mondjuk nem ellenzem annyira a vámpírok létezését, jó dolognak tartom, hogy mi is létezünk, amit ugye nekik köszönhetünk. Persze az emberi áldozatok kicsit szúrják a szemem, de nem vagyok az az erőszakos típus. Ha ők nem molesztálnak, akkor én sem őket - vonok vállat, gyorsan elhadarom az álláspontom, mert valamiféle késztetést érzek, hogy mindent közöljek vele, és ami még furább, hogy ezt természetesnek veszem. Ezt a bizonyos bevésődés dolgot képzeltem el mindig így, persze nálunk a nagyon erős kötődés hiányzik, de azon kívül... A lelkitárs szó jut eszembe, ezt nem tudom máshoz hasonlítani, vagy talán tényleg igaza van Mirának, és egy ellentétes nemű klónja volnék. Mindenesetre érdekesen hangzik mindegyik opció. - Kezdem azt hinni, hogy tényleg igazak a találgatásaid. Nem esett ki egyik este sem az elmúlt száz évben? Mert lehet, hogy elraboltak az ufók, és egy ellenkező nemű klónt alkottak egy sejtedből, vagy valami ilyesmi hátborrrzongató dolog lehet a háttérben! - bólogatok, mintha komolyan elhinném ezt a hülyeséget, amiről papolok, és természetesen nevetek, mint ezen a napon már vagy századjára teszem. Ám az új téma, ami általam vetül fel, már kevésbé tetszik, főleg ez az egész őszinteségi rohamom, ami normális esetben idegesíteni, de túlságosan szabadnak érzem magam, hogy most ez zavarjon, plusz ma úgy tűnik semmivel sem foglalkozom, és ez még egy plusz pont, amit felírhatok Mira Kenward számlájára. - Igen, ezt valahogy éreztem, de... A nagybátyám, akit már említettem... Szóval, ő egy vámpír. Főként miatta lettem az, ami. Bár beletelt egy évbe, míg kiteljesedett, és sokan közrejátszottak, a közelében indult be a dolog, csak időközben eltűnt a színről, így sokáig tartott. Ez kínos. Már rég meg kellett volna ölnöm, de. Családtag, tudod. Kisgyerek koromban fontos szerepet töltött be az életembe. Félek, megint utánam fog eredni, és tönkreteszi az életem. Talán a falka emiatt nem fogadna be - rántom meg a vállam megint csak, és elhúzom a szám, aztán tologatni kezdem az üres poharat a pulton. Kényes egy téma, én mondom. |
| | | VendégVendég | Tárgy: Re: Sweet dream pub Szomb. Júl. 07 2012, 23:44 | |
|
A szavait nagyon is megértem. Neki sem könnyű a családdal, de kitart, ezt tisztelem és becsülöm. Nekem sem könnyű, így aztán pláne jó megosztani vele azt a pár gondolatot ami könnyít a lelkemen. Ha a számára kellemetlen lenne, biztos nem beszélne róla, tehát meg kell ragadnom az alkalmat, ki tudja mikor panaszkodhatom ki magam legközelebb. Aprókat bólogatok, nekem sem őszinte a mosolyom, az ő nevetése sem vidám. Bele telik pár másodperc mikor megszólalok, ez a téma nem egy leányálom. -Azt hiszem nyugodtan össze lehetne kötni őket, na meg minket is. Nekik változniuk kellene, nekünk pedig lehet hogy a saját életünkkel kellene végre foglalkozni, de amondó vagyok, hogy ebből az átkozott körből sehogy nem tudunk szabadulni. Sokszor faképnél hagytam, mert inkább bánt mintsem igazi bátyám lenne, de nem ment. Mindig visszatértem hozzá, mert csak Ő van nekem. Alig van közöttünk négy év, a szüleinket, egykori barátainkat, ismerőseinket elveszítettük, de őt nem vagyok képes elengedni. -Akkorát sóhajtok, hogy rendesen beleremeg a mellkasom. Nagy teher ez, akárhogy is nézzük. Elég család centrikus vagyok, emellett pedig igénylem, hogy tartozzam valahová, jobban mondva csak igényelném, mert nem akaródzik összejönni. -A húgod legalább húz feléd egy kicsit? -Szomorkásan pillantok rá, reménykedem, hogy legalább neki ebből a szempontból jobb dolga van. Fogalmam sincs milyen egy igazi testvér, aki átölel, aki melletted áll, nekem mindez álom. Bár nem ismerem elég jól Godricot, de adnék a ragaszkodásából Declannek, na meg a jómodorából is, abból óóóóóóóó, bőven. Azon kapom magam milyen jóízűen kacarászok, felszabadultan társalgok egy kocsmában, vagy bárban vagy mi ez, pubban. Szerencsés módon nem egy ökröt sikerült kifognom és azon is túlléptem, hogy csak egy újabb macsó akarna meghódítani, hála a magasságosnak pozitívan csalódtam és az egész elment egy személyes irányba, de kellemes és nem félreérthető irányba. Rég volt már, hogy magammal foglalkoztam igazán, és annyira de annyira jól esik, hogy ilyen társra akadtam, hogy hűhaa! Jelzem még nem vagyok részeg, nem attól oldódtam fel, még bőven le kellene küldenem pár pohárkával ahhoz, hogy megdobja a fejecském. A vidámságot a férfi miatt kaptam, pirospont és mosoly jel az arcára, dee szigorúan csak gondolatban! Egy kis szelet oszt meg velem arról, hogy neki is kellemes a jelenlétem, hatalmas a mosolyom, le sem tagadhatnám, hogy én is így érzek. -Az a típusú nő vagyok, akinek az első pillanatban eldől szimpatikus e valaki vagy sem, és most bevallom, hogy nem csalódtam önmagamban, pedig egy bárban ücsörgök, vodkát vedelek délelőtt! Kezd az a gyanúm lenni, hogy te az elveszett lelki társam vagy, vagy klónoztak és véletlenül férfi lett a hasonmásom, mert ha hiszed ha nem, én is régen éreztem már magam ennyire jól. Pedig nekem elhiheted, hogy a régen szócska alatt tényleg régesréget értek. És most, hogy megtaláltalak arra kötelezlek, hogy további boldog órákat okozz nekem. -Aaaaaaa na neeeee! Amint kimondom el is sápadok, ez enyhén szólva is félreérthető volt, baasszus! Rögtön a szám elé kapom az egyik kezem, a másikkal meg a karjához érek, menten elsüllyedek! Tudtam, hogy mindenlében kanál személyem el fogja szúrni, de azt nem, hogy ennyire! -Ööööhm, nem úgy értettem! Érted hogy értettem, ugye? -Hát én mindjárt földhöz vágom magam, akkorát visítok hogy leszakad a mennyezet, aztán meg fogok egy kiskanalat és elásom magam! Uhff de ég az arcom! Így pörgök megint a székkel, hát legalább ettől mintha elmúlna a zavarom. Aztán ő is csatlakozik, imááádom ezeket a székeket! -Áháhá kiváló ötlet, meg kell támadnunk egy üzletet! -Azonnal lecsapok a válasszal, persze a csapos a pult másik végében nem annyira tartja mulatságosnak a mi kis rögtönzött játékunkat, köhint is egyet, de én csak azért is megint forgok egyet mielőtt lefékezek! Esküszöm olyan vagyok mint egy rossz gyerek, ráadásul akad játszótársam is, szóval ha kidobnak legalább nem egyedül hüppöghetek majd az ajtóban. De kell nekem egy ilyen szék, mondtam már? Komolyabb arckifejezésre váltok, mert komolyabb témánál vagyunk, egészen pontosan a falkánál. -Hát igen, idővel sokat változik egy farkas szemlélete. -Jegyzem meg és azért, mert tapasztalatból beszélek. Míg fiatal és bohó és úgymond a szárnyait próbálgatja nem feltétlenül vágyik közösségbe, de igazából ez is változó. Ha van a közelben falka és alapból ott készítik fel, akkor az a természetes, hogy ő is oda tartozzon, megint más ha egyedül kell megbarátkozni a hirtelen jött erővel és magával az egész farkas léttel. Rögtön folytatom is tovább. -Hm nézzük csak, velem nagyon barátságosak voltak, azt látom hogy nagyon befogadóak, bár én még nem tartozom közéjük, csak feléjük húzok, de jól szervezettek és Sam azt mondta mindig elkél egy plusz segítség. Szerintem nem veszítesz semmit vele ha utána jársz hogy működik ez náluk, ha gondolod segíthetek is egy kicsit. -Boldogan, ha csak ezen múlik, persze nem mintha nem boldogulna egyedül, ahogy elnézem feltalálja magát, de na... -Öhmm, igen, ő is farkas. -Kicsit furcsán pislogok, de vállat vonok és folytatom. -És nem, nem tartozik a falkába, sőt, szerintem előbb üttetné agyon magát velük. Tudod ő egy elég magának való figura, elég irányító típus, amit az itteni alfa bizonyára zokon venne, és akkor aztán foltozhatnék napestig... Szóval mindenkinek jobb ha ő csak szólóban kergeti a vadakat meg a vámpírokat. -Megrázom a fejem egy párszor, még a gondolattól is kiráz a hideg. -De ha már kérdeztél, én is kérdezek. Az előbb olyan furcsán fogalmaztál. Nekem nyilvánvaló, hogy a bátyám is farkas, hiszen elég korosak vagyunk és szinte törvényszerű, de van egy olyan sejtésem, hogy nem véletlenül kérdeztél úgy, ahogy. Elárulod miért? -Bevetem a legszebb, legőzikésebb nézésemet a cél érdekében, de természetesen nem kötelezem én rá, hogy válaszoljon, csak szöget ütött a fejemben és szeretném tudni az okát, ennyi.
|
|
| | | VendégVendég | Tárgy: Re: Sweet dream pub Pént. Júl. 06 2012, 16:55 | |
| • Mira Kenward • - Ki ne próbálna elmenekülni egy zűrös család elől? Próbáltam, de a szívem mindig húzott feléjük. Vagyis hát... csak a testvéremről beszélünk - grimaszoltam egyet, és keserű szájízzel nevettem fel, nem valami nagy jókedvvel. A saját családod elől nem menekülhetsz, legalábbis nekem sosem ment valami jól. Nagybátyámtól talán csak akkor szabadulnék, ha végeznék vele, és leküldeném a pokolba, bár gyanítom még halála után is visszatérne kísérteni, az rá vallna. Húgom elől pedig nem is akarok elbújni, mert képtelen vagyok rá haragudni, még akkor is, ha időnként jelenetet rendez, és elküld különböző, szépen megfogalmazott helyekre. Lepereg rólam, nem érdekel mit zagyvál, bár néha meg tud sérteni, úgy igazán, de csak vállat vonok, és otthagyom a fenébe, áldom magam, hogy ekkora önuralmam volt egész életemben, s lehet, hogy új életem elején ez nem volt így, a sok év alatt természetesen visszatért a nyugodt énem, hála égnek. A testvér akkor is testvér, ha néha nehéz vele, ettől független még szeretem, és kiállok mellette, valamint lehet, hogy néha közlöm vele, hogy ő egy elkényeztetett liba, de ha valaki más meri bántani, akár szavakkal is, annak lehet, hogy letépem a fejét, és kitűzöm a falamra. Jól érzem magam a nő társaságában, ami nálam nem meglepő, könnyen kötök barátságot, igaz, nehezen nyílok meg mások előtt, főként hazugságokkal traktálom az emberek elméjét, nem vagyok őszinte, nem bízok meg akárkiben, neki mégis főként az igazságot mondom. Hallgatok arról, hogy bácsikám egy vámpír, és Angie történetét sem meséltem el, de végül is nem zúdíthatok rá mindent rögtön. Idő kell ehhez, főleg nekem, még akkor is, ha benne megbízok, amióta csak szólásra nyitotta ajkait. Különös érzés őszintének lenni egy idegennel, de rég találkoztam már ilyen rendes farkassal, pláne farkaslánnyal, ki kell használni az alkalmat. Közelebb hajol hozzám, egy kicsit én is előre dőlök, hogy megkönnyítsem a helyzetét, de elcsodálkozom, mikor közli, hogy már bőven túl van a háromszázon. - Eeez igen! - csapom össze a tenyerem, erre az időre a poharam a pulton tartom, majd újra kezembe veszem, és - mivel az imént töltötte újra a csapos - belekortyolok, nem sietek sehova, épp egy ismerkedés közepén tartok, ráérek. - Ne aggódj, attól még tegezni foglak, mit számít ez a... néhány év - hahotázok jóízűen, és egy újabb kis kortyot küldök le a nyelőcsövemen. Kétlem, hogy rossz vége lenne az ivászatnak, mert lehet, hogy képesek vagyunk becsiccsenteni az alkoholtól, azért sokkal nehezebben oldódik fel vérünkben, mint az átlag embereknek. Ezt szeretem én, egyikünk sem puhány, nem dobjuk ki a taccsot néhány pohárka whisky, vagy egyéb ital után. Meg különben is hozzászoktam már az évek során ehhez az egész ivósdihoz, nem kottyan meg egy kis délelőtti csevegés a poharam mellett görnyedve. - Fura gondolatok? Semmi gond amíg a hangok azt mondják normális vagy és nem veszel rajta össze önmagaddal - mondja a lány, és ezen a mondaton is jókedvűen kacarászom, mint egy félőrült, jó kedvem van ezúttal, és nem bánom, egyáltalán nem, hogy kicsit ki tudok kapcsolódni, és erőlködnöm sem kell. - Valójában azon gondolkodtam, milyen érdekes, hogy így fel tudok oldódni melletted, pedig csak alig ismerlek. Különös érzés, de jó is egyben. Nehezen... nyílok meg az embereknek, és általában őszinte sem vagyok, de ezt is közöltem veled, tehát te kivétel vagy. Nem értem, miért, de nem akarok ezzel foglalkozni. Évek óta először jól érzem magam, tudod? - fecsegek össze-vissza, de legalább igazságokat, ettől még úgy érzem magam, mint egy kisgyerek, aki nem tud csomót kötni a nyelvére, és minden gondolatát hangosan közli a nagyvilággal. Mira körbepördül a székkel, mire újra nevetek - istenem mennyit vihogok! rosszabb vagyok, mint egy bolond - és én is követem a példáját, egy kör írok le a székemmel, és megint csak vele szemben fékezek le. - Be kell szereznem otthonra egy ilyen széket. Talán egy gurulósat. Azzal fogok közlekedni a házban! - csettintek egyet, és vigyorgok annak örömére, hogy tökéletesen elvagyok. - Elég jó ötlet, nemde? - kérdezem, mivel láthatóan ő is eléggé elszórakoztatja magát a forgós bárszékkel. Hihetetlen, mennyi közös van bennünk, még ami a hülyeséget illeti is. - Szóval térjünk vissza a komoly témára. Sam Uley az alfa, akinek menyasszonya van, ha jól tudom... Szóval elég befogadó típus, ha? Talán akkor engem is beenged a falka kegyeibe, és az életükbe. Nem tartoztam még sosem falkába, bár kaptam egyszer, még újkoromban egy ajánlatot. De hát fiatal voltam, nem akartam kötelességet venni a nyakamba, most pedig már annál inkább. Jó dolog tartozni valahova - tartok hegyi beszédet a falka előnyeiről, amiről biztosan ő is tud, gondolom nem véletlenül csatlakozott ő is, már ha csatlakozott, és szavaiból ezt vettem le. - De ha már annyit emlegettük a családot, akkor rákérdeznék valamire. A bátyád is farkas, és ő is falkában mozog? - teszem fel a rejtélyes kérdést. Biztos hülyének fog nézni, mert mi más lehetne a tesója, csak hát August is családtag, mégis a karmazsin szeműek csoportját erősíti. Szóval innentől kezdve már bármi lehetséges, főként azért, mivel ezek a legendák igazak, már azon se lepődnék meg, ha beállítana egy szárnyas jószág, és közölné, hogy ő a tündérkeresztanyám. Mondjuk ez így érdekes lenne... |
| | | VendégVendég | Tárgy: Re: Sweet dream pub Csüt. Júl. 05 2012, 09:40 | |
|
Nagyon is átérzem a helyzetét, pedig nekem csak egy személy keseríti meg az életem. Mióta az eszemet tudom a bátyám körül forog minden, miatta és érte vagyok még itt, igazi és saját életcélom rajta kívül tartósan nem volt. Amikor időről időre különváltam tőle úgy éreztem jó nekem egyedül, örültem hogy megszabadultam, lett saját lakás, autó, apróságok amik természetesek egy felnőtt életében. Kerestem munkát, pörögtem, buliztam, pasiztam, szóval csak a szokásos. Minden egyes alkalommal felszabadultam, éveket töltöttem külön, de ahogy az idő telt, úgy vált minden nyomasztóvá, és rengeteget gondoltam Declanra, addig-addig emésztettem magam, hogy visszatértem hozzá. A legutóbbi alkalommal elvetette a sulykot, most mégis olyan minden mintha meg sem történt volna. Nem változunk, Ő sem, én sem, de kellünk egymásnak akkor is, ha tagadjuk. Pontosabban Ő tagadja, én megbékéltem vele és nincs mit szégyellnem. A testvérek azért vannak, hogy egymás mellett kitartsanak, csak Ő van nekem, senki másom nincs ezen a világon, érthető ha nem akarom elveszíteni. De a folyamatos rettegés nem egészséges, ebbe fogok egyszer beleőrülni. Nagyot sóhajtok, belekortyolok az italba, ez már lassabban megy mint a legelső pohárka, ráérősen és jól kiélvezve. -Az ember nem válogathatja meg a családját, pedig sokszor áldás lenne. Nem szép dolog ilyet mondani, ettől viszont még így van. Nem lenne szíved hátat fordítani hiába akarnál elmenekülni. Pedig te is próbáltad már, ugye? -Olyan mintha magamat hallgatnám amikor beszél, ritka az ilyen személy aki ennyire hasonló gondokkal küszködik. Valahogy megnyugtat, hogy a nagyvilágban van más is akit gyötör a család súlya. Nem kárörvendésből, távol álljon tőlem, de jó tudni, hogy nem csak nekem van nehéz életem. Bárki joggal mondhatná, hogy nem kötelező elviselni, de az valószínűleg nem lát bele a dolgokba és nincs ilyen problémája. Egy kívülálló mindig másként szemlél. Elárulja a korát, meglepődök mert többre tippeltem, de sebaj, általában tévedni szoktam, ezért nem is fogadok sosem, mert mindig elbuknám. Lassan túl a százon, háááát hozzám képest nagyon fiatalka, de így is örülök, hogy nem azt mondta mondjuk hogy alig múlt huszonöt, mert lefordultam volna szégyenemben a székről mennyire koros nyanya vagyok mellette. Kinézetre nem, de engem akkor is frusztrál kicsit a valódi korom. Nem kellene, mert nem, de nőből vagyok és a nők soha nincsenek megelégedve valamivel. Nálam ez a szabály duplán él, az önkritikám a plafont verdesi. Ezért aztán halványan el is pirulok, sejtettem, hogy visszakérdez én mennyi idős vagyok, jaj Istenem! De csak közelebb dőlök hozzá én is, egészen pontosan a füléhez teszem a kezeimet és úgy hajolok oda, hogy még a suttogásomat is csak ő hallja. -Most töltöttem a háromszázhatvanötödiket. -Szégyellősen húzódom el és kerülök vissza az eredeti ücsörgési rendembe, nem szeretek a koromról beszélni, legalábbis sokat nem. -De ettől még ne köszönj nekem csókolomot, jó? Halk kuncogás lesz rajtam úrrá, kíváncsi vagyok min merengett el annyira. Nekiszegezem a mutatóujjam és fapofát erőltetek magamra, hogy meg tudjak szólalni. -Fura gondolatok? Semmi gond amíg a hangok azt mondják normális vagy és nem veszel rajta össze önmagaddal. -Csücsörítek a végén, imáádok pofákat vágni, de azért remélem tényleg nem néz elmebetegnek, vagy valami gyogyósnak, csak na... Ilyen vagyok. Ő pedig tényleg nagyon el elmélkedhetett ahhoz, hogy csak úgy kihagyjak egy ilyet. A farkasokról kerül fel a szó, egy hete van itt, de a lényeget tudja, nem egy elveszett gyerek. Aprót bólintok hogy megerősítsem a szavait, közben megiszom a pohárkám maradékát, majd leírok egy egész kört a forgós székecskén. Hát ez nekem nagyon tetszik! -Igen, Sam Uley a főnök, vele már az érkezésem után rögtön sikerült beszélnem. Attól féltem ellenzi majd az ötletem, de szerencsére belátta, hogy egy kis orvosi segítség nem árt ha van a közelben, főleg ha pontosan érti a sajátos működésünket. -Nem fényezem magam mert nem szokásom, az is lehet nem lesz rám szükség, szerencsére gyorsan gyógyulunk, de attól még nem vagyunk sem sebezhetetlenek, sem szuperhősök. -A többiekről csak hallomásból tudok, Sam felesége, vagy barátnője inkább.. na mindegy, Emy felsorolta a srácokat, mesélt is róluk kicsit, azt szűrtem le, hogy ez egy jól működő kis társaság, már nagyon várom, hogy összefussak mindenkivel. Arról is meséltek, hogy van egy...-Folytatnám, de nem tudom, mert a csapos megint ott sündörög, felkapja a fejét mikor nem hallja a hangom és látja, hogy nem Godricot nézem hanem őt, konkrétan le sem veszem róla a szemem. Pillanatokig nézünk farkasszemet mire észbe kap és egy torokköszörülés után odébb vándorol a placc másik végébe. Egy mosoly az ajándékom. -Szóval van egy vámpírcsalád akikkel úgymond jóban vannak, részleteket nem mondtak, de én amúgy sem akarok belefolyni ilyesmibe, még akkor sem ha muszáj lenne. Nem oszt és nem szoroz mennyi vámpír van körülöttem amíg nem szúrnak ki maguknak. De te beállsz a falkába ha mondjuk felkeresnek vagy szólóban fogsz maradni? -Sokat beszélek és ezalatt tényleg úgy értem, hogy rengeteget. Ez sokszor már engem is idegesít, de szeretek locsogni, szeretem ha be nem áll a szám mert az azt jelenti van miről trécselni.
|
: D nagyon tetszett, de én meg rengeteget fecsegek neked, szóval én se ígérek sokat XD |
| | | VendégVendég | Tárgy: Re: Sweet dream pub Kedd Júl. 03 2012, 02:27 | |
| • Mira Kenward • Kérdésén el kell gondolkodnom, mielőtt válaszolok rá. Megéri a gyötrődést? Valójában sokkal egyszerűbb lenne az életem, ha nem kéne miattuk aggódnom. Tehetném a dolgom, úgy, ahogy én akarom, ahogy szeretem, és nem kéne rossz napokat megélnem. De ez nem ilyen egyszerű. - Nem, de mi mást tehetnék? A húgomra vigyáznom kell, még akkor is, ha azt hiszi, meg tudja védeni magát. A múltam elől nem menekülhetek egykönnyen, és a nagybátyám... nos, őt sem egyszerű figyelmen kívül hagyni. Így marad nekem a gyötrődés, és a ritkán kivett "szabadnapok" - vonok vállat, grimaszolok is mellé egyet. Teljesen őszinte vagyok ezzel a nővel, talán azért, mert örülök, hogy nem egy gazdag, hisztérikás, gondtalan lánykát fogtam ki ezúttal, aki apuci pénzéből éldegél, és bármit megkaphat, vagy csak örülök, hogy farkasra találtam, méghozzá egy ennyire normálisat fogtam ki. Talán mindkettő. De a lényeg az, hogy jól érzem magam, és ez a felszabadult érzés, ami eláraszt... felérhetetlen, és nehezen megkapható a számomra. Jó, ez sem igaz így, mivel általában mást sem csinálok, mint bulizok, és próbálom kikapcsolni az agyamat, leállítani a kerekeit, hogy ne pörögjön már, mert egyszer csak felforrósodik a fejem, és akkorát robban, hogy az egész univerzum beleremeg. Ezt pedig nem akarhatja senki sem. Ez akkor is egész más. Nem kell akarnom, sem erőlködnöm, hogy felejtsem el az aggodalmaim, emellett a nő mellett valahogy könnyű feloldódnom, pedig csak néhány szót váltottunk eddig, mégis jól érzem magam mellette. Ez különös. Körbepördülök a székemmel, és egyenesen a nővel szemben fékezek le, közelebb hajolok hozzá, és rávigyorgom. - Lassan túúl a százon! - suttogom, és belekortyolok a poharamba. - Tudom, nem illik ilyen kérdezni egy nőtől, de tegyünk kivételt. Amúgy sem vagy épp mindennapi. Te mennyit nyomsz? - rántom meg a szemöldököm, és barátságosan elmosolyodok, így talán érteni fogja, hogy nem akarok tolakodni kicsit sem, csak a kíváncsiság hajt. Elvégre ő amúgy sem változik külsőre, tehát a kora miatt sem kell aggódnia, ergo nyugodtam rákérdezhetek hol is tart. Ilyen egyszerű ez, csak egy kis gondolkodás kell, és akinek meg van hozzá a tehetsége, rájöhet hogy a vámpír- és farkasnőket nem aggasztja az, hogy épp negyven, vagy nyolcvan évesek. Ami azt illeti, engem sem érdekel a korom, nem is látszik rajtam, nem éri hát meg elviselni néhány vámpírt, ha ezt kapom cserébe? Ó, fenébe, dehogynem! Van pár bunkó, egoista barom, akik azt hiszik, ők a mindenség, és bármit megtehetnek, na azokat még szívesen irtanám is, de ha lehet, inkább nem mélyesztem a fogam egyik büdös kőtömbbe sem, esetleg önvédelemből, de én inkább továbbállok, és magam mögött hagyom a barmokat, fölösleges a cirkusz, a végén még megharap egy, aztán belepusztulok, az meg nem hiányzik, szeretek élni. Szóval ennyit a vámpírokról! Egy csöppet meglep, hogy a doktori pályát választotta a lány, nem tűnik annyira komolynak, de hát tényleg a fene tudja, ezek szerint minden vágya, hogy segítsen az embereknek, és ez szép dolog, igen, még az én hülye gondolkodásmódommal is annak látom, mert ehhez kitartás kell, és főleg, önuralom, meg persze türelem, és még sok olyan dolog, ami bennem nincs meg... Ezek szerint benne mégis, szóval akkor sokkal normálisabb, jobb ez a nő, mint a legtöbb, aki nem hogy a környéken, de a Földön nem él, mert még egy ilyen... Öhh, gondolom nehéz lenne találni. Jó kis beszélgetőpartner, na az már egyszer szent, szentebb, mint a biblia, pedig nem vagyok vallásos. - Öhh... bocsi, kicsit elkalandoztam, és elég fura gondolataim voltak - meredek kissé meghökkenve a poharamra, és azt a néhány kortyot egyszeriben legurítom a torkomon, jól esik, hogy hideg, ugyanis odakint tényleg meleg van most, de itt bent egyenesen fullasztó a levegő. Talán direkt, talán csak csóró a tulajdonos, mindenesetre elég kínzó, főleg, ha az ember nem épp normál testhőmérséklettel rendelkezik. - Szóval, akkor te Pushban élsz, és nem is olyan régen költöztél ide. Na, legalább még egy "idegen" ebben az összeszokott lakosságú városkában. De a tárgyra térve, nekem fogalmam sincs, hogyan van itt a falka. Annyit tudok, hogy egy Uley gyerek az alfa, és van az a Black, aki igencsak a falka élén van, talán nevezzük bétának. Csak ennyi információt sikerült elcsípnem néhány lényecskétől - vágok egy fintort, már megint, és a lányra pillantok, közben pedig rákönyökölök a pultra, és kapok egy igen ellenséges, szúrós pillantást a csapostól, aki ugyebár az előbb tisztította le az egészet. Hát, azért ez a testhelyzet váltás mégiscsak jobb, mintha odahánytam volna, vagy összetaperolnám a placcot! -------------------------------------------------------------------------------------------- Ehm, szóval bocs. Egy pár órával előbbre szántam ennek a postnak a befejezését, csak aztán volt ott az az eset, hogy elaludtam, szóval most fejeztem be, de nem ígérek sok jót. : D |
| | | VendégVendég | Tárgy: Re: Sweet dream pub Vas. Júl. 01 2012, 12:22 | |
| Mindenkinek megvan a saját baja, nekem, neki, a világ összes lényének. Nem szabad belefeledkeznem saját gondjaimba, mindig azzal vigasztalom magam, hogy van nálam rosszabb helyzetű is és az én életem másokéhoz képest felhőtlen lehet. Próbálom mindenben a jót keresni, még akkor is ha nehéz, így teszek a mai nappal is. Megismertem ezt a férfit, van okom ücsörögni ebben a pofás kis bárban, meg is van a pozitívum. Ráadásul az álláspontom is bebizonyosodik - Nem csak nekem vannak problémáim. Apró fejrázásom tanúsítja mennyire átérzem a helyzetet és megnyugtat, hogy valakivel talán megoszthatom egy szeletét a nyomasztó gondolatoknak, ésszel és mértékkel ugyan, mégis jólesik, hogy sorstársra bukkantam. Folyton a világot járom, ide oda utazgatok, barátok mindig akadtak, de senkivel nem tudom megosztani igazán mi zajlik bennem, mert nincs aki valóban átérezze a helyzetem. Godrickal mint kiderült hasonló családi állapotban szenvedünk, neki nem lehet idegen a téma. Annyira nem, hogy tényleg rádöbbenek mennyire kisstílűek a vitáim Declannal. -Ó te szegény, és még azt hittem csak az én életem komplikált. Nekem elég egy személy is aki megkavar, húg létemre nekem kell vigyáznom rá, mert ő... -Lebiggyesztem a szájam sarkát, megint megrázom a fejem és nem akarom befejezni a mondatot mert fájna kimondani, hogy a bátyám magasról tesz a fejemre. Szomorkásan kortyolok az italomba, majd folytatom újból reá pillantva. -És ez a három személy megéri az állandó gyötrődést? -Vajon ő is csak fut a sors után, nem akarva elereszteni ami adatott? Hiába akarja elfelejteni őket, valami húzza hozzájuk mert egyedül van a világban rajtuk kívül? Észreveszem, hogy Godricból magamra asszociálok. Tehát ilyen az, ha hasonló problémájú emberkével találkozom! Bajnak nem baj, én örülök neki, csak azon imádkozom, hogy ne találjon tolakodónak egy idő után. Halkan felnevetek amikor bókolni kezd, amellett, hogy kezet csókol megtudom a teljes nevét is. Kezd jó benyomásom lenni a férfiról, eddig sem volt rossz, de attól féltem ő sem akar mást a nyomuláson kívül, aztán tessék! Kilyukadtunk a személyes problémák boncolgatásánál. -Szépnevű Godric Quinton Alwin, igazán örvendek. -Mélyen a kék tekintetbe nézek míg ő kezet csókol, eszembe juttatja a régi időket, amikor még a férfiak törődtek az efféle illemmel. Persze akkoriban nem is farmerban jártunk, vagy szűk kis egyszabású ruhákban, de a divat változásával a korszak, az alapvető illem is megkopott. -Most adtál nekem egy szelet nosztalgiát, így meg kell kérdezzem melyik korban születtél. -Mintha egy nemest látnék magam előtt, mintha hirtelen visszautaztam volna az időben ötszáz évet, bazsalygásom őszinte és szívből jövő. Partnerem vérfarkas, el tudom képzelni róla, hogy hasonló valós korral rendelkezik mint jómagam, a tartása, az eleganciája valahogy ezt sugallja. De az is lehet, hogy tévedek, nem sok olyan korú farkas rohangál a világban mint amilyen a bátyám és én vagyunk. Az öregedésünk azért lappang, mert vámpírok mindig is voltak a közelünkben, mintha csak a sors akarta volna, hogy ennyit megéljek. -Akkor lehetséges, hogy összefutunk majd, ennek örülök. És én már kerek két hete vagyok itt! -Kihúzom magam, én nyertem háhá! -Azért érdeklődtem, mert nem találkoztam még az összes -elhallgatok egy pillanatra, megvárom, hogy a pultos elforduljon, halkan folytatom tovább -hozzám hasonlóval, és nem tudom ki falkatag és ki nyomul szólóban. Mivel doktornéniset játszom ildomos lesz előbb vagy utóbb megismernem azt aki hagyja. -Teszem hozzá, hogy teljes magyarázatot adjak a számára.
|
| | | VendégVendég | Tárgy: Re: Sweet dream pub Szomb. Jún. 30 2012, 19:56 | |
| • Mira Kenward • Egy kicsit meglepődök, mikor kiderül, kit után is kutat, de teljesen megértem az álláspontját. Nekem is van testvérem, akiért gyakran aggódok, bár most jelenleg fogalmam sincs merre járhat, kicsit aggaszt is, hogy nincs szem előtt. Húgom képes őrültségekre, nem épp egy szent, sokszor keveredik bajba - vagy, hogy kijavítsam magam, szinte állandóan bajba kerül. Persze én semmiben nem akarom megfékezni, az ember a saját kárán tanul, és különben is, élnie kell, nem maradhat ki minden jóból, de a testvéri féltés attól még meg van bennem. Mindig is úgy éreztem, hogy én jobban törődök vele, mint ő velem, hajlamos az önzőségre, de észbe tud kapni, és tudom, hogy szeret, csak ő kevésbé mutatja ki. Érdekes csavar, hisz' ő van nőből, mégis én fejezem ki jobban magam. Sors fintora. - Nem csak értem, át is érzem. Nekem is van testvérem, nem könnyű velük - tekintetem az üres poharamon állapodik meg, a pincér valamivel még vacakol, hiába jó a hely, a kiszolgálás nem épp öt csillagos, ha a tempót vesszük figyelembe. A fickó talán valami lassítót szed, vagy alapjáraton ilyen csigalassúsággal végzi a dolgát. Bár előző mondatommal megválaszoltam a kérdését, mégis elgondolkodom rajta egy pillanat erejéig, merthogy nem csak húgom merülhet fel, ha a zűrös szót alkalmazzuk. Az egész életem zűrös, mióta a vámpírok a képben vannak. Ehhez képest egész nagylelkű tőlem, hogy nem utálom őket mind, néha magam sem értem, esküszöm. - Ha úgy vesszük, nem csak egy zűrös személy van az életemben. Ott a húgom, aki néha csak magára tud gondolni, és ügyesen ki tudja zárni a külvilágot, de ha ez nem volna elég, még egy nem túl jószívű nagybácsit is hozzácsaphatunk a történethez, aki egészen különbözik tőlem, és akkor a bonyolult ex-barátnőről ne is beszéljünk... - sorolom a problémákat, és még magam is ledöbbenek, hogy mennyi baj üldözött egészen idáig. Talán itt volna az ideje, ha egy kicsit lazítanék, és partiznék, ahogy régen tettem, vagy legalább fele annyira érezzem jól magam, már az kész felüdülés lenne, sőt, egyenesen luxus. De nem bánom, nem azért jöttem ebbe a kisvárosba, hogy továbbra is pocsékul érezzem magam, egy kis változást akartam ebbe a korántsem remek életbe. Akkor hát el fogom engedni magam, a múltat még messzebb lököm magamtól, mint eddig, és a jelenben fogok élni, elfelejtem a gondokat, legalább csak egy rövid időre, tudom, úgy sem engedhetem meg magamnak, hogy hosszú évekig nyugisan éldegéljek, ez nem egy tündérmese, nincs boldog befejezés, legalábbis oly' ritka, mint a csillámpóni, vagy mi a fene. - Nem te vagy az első, aki megemlíti. A te neved se épp megy tömegszámba, igazából tetszik. Mira Kenward. Hm, illik hozzád. De ha már te ilyen hivatalos vagy, akkor - kezet nyújtok neki - Godric Quinton Alwin a becses nevem - villantom rá csábos mosolyom, és finoman megrázom a kezét, majd csókot hintek rá, ahogy azt egykor illett. Miután elengedem a kezét, az italomba kortyolok, és azon merengek, milyen szimpatikus ez a lány, és meg is lepődök egyben keze hőmérsékletén. Forró, akár az enyém, tehát valószínűleg egy farkaslánnyal van dolgom, ami azért valljuk be, nem épp gyakori, bár a mai világban... Több a nőstény farkas, mint az őseim idejében. Gondolataimból kérdése ébreszt fel, és egy mosollyal felelek is rá. - Ott fogok, valószínűleg. Egyelőre egy motelban húztam meg magam, még nem néztem magamnak házat. Röpke egy hete vagyok csak a városban - mutatok rá a tényre, miszerint friss hús vagyok még a forksi "piacon". |
| | | VendégVendég | Tárgy: Re: Sweet dream pub Szomb. Jún. 30 2012, 09:56 | |
| Miből áll ki az életem? Mindig is a bátyámat tartottam elsődleges szempontnak, a magam boldogsága a háttérbe szorult. Voltak holtpontjaink, mert hosszabb távon nem bírtam elviselni a szenvedését és időről időre elhagytam őt. Veszekedések, viták, ajtócsapkodások voltak a kedves búcsúszavak helyett, nem vagyok büszke magamra, mert legutoljára odáig merészkedtem, hogy teljesen elveszítve az eszem oldalba szúrtam őt. Ha bántani akartam volna igazán akkor a mellkasa közepére célzok, de nem akartam, hogy komolyan megsérüljön, csak észhez akartam téríteni, mert megérdemelte. Remegtem az idegtől, zokogtam, mert a szavaival nagyon megbántott, de hagyjuk, nem akarok többé gondolni erre. Megint itt vagyok, ez a lényeg. Lemondó sóhajjal bólogatok a rokon szócska felemlítésére. - A bátyám. -Elhúzom a szám és láthatja rajtam, hogy inkább teher ez nekem mint öröm. Vagyis jelenleg az, máskor egész jól elvagyunk. -Nem volnék köteles kajtatni utána, de nagy barom tud lenni és sosem lehet tudni mikor kell összefoltozni azt a nagyra nőtt... Megint megrázom a fejem, nem akarok lesüllyedni egy bizonyos szint alá. - Óvodást. Phff, Mindegy. Hagyjuk, a lényeget érted. -Jegyzem meg kedvesen, megint csak lemondóan, elkapva egy pillantását. Nem fogom untatni a gondjaimmal, főleg nem zúdítok rá semmit egy idegenre, pedig most annyira nyomaszt ez az egész, talán már én is kezdek becsavarodni. Azt sulykolom magamba nincs baja, miért is lenne? Tiszta hülye vagyok, hess hess, most az egyszer magamra is gondolhatok! Csak még egy ital, csak még egy kis ücsörgés, annyira jól esik most, hogy tényleg fogom magam és önző leszek. Egész jól elkommunikálok a fickóval, talán ő az egyetlen normális ember most körülöttem, nem is értem mit keres itt délelőtt és miért vodkázik, de ki vagyok én, hogy elítéljem? Ő is grimaszol, megvan az oka hogy itt van, erről egy pici kis sugallatot is ad. -És most éppen a zűrös barátnő, bajos feleség, netán gázos rokon van porondon? -Rajtam a sor a visszakérdezésre, szerintem sorstársnak is elmehetnénk nyugodt szívvel. Ellazulok mert sikerül levedlenem a saját gondom, kikapcsolom azt a parányi agyacskám, mert tényleg meg akarok szabadulni a szívemet nyomó gondoktól. Szép, kifejező szemei vannak - ez az első ami eszembe jut. Nekem persze azt mondják őzike szemeim vannak, de ki tudja mit takar ez pontosan... De rá visszatérve muszáj vagyok egy pillanatra lesütni a tekintetem, hogy megszokjam mennyire mélyen néz rám, persze ez most biztos oltári hülyeségnek hangzott, éljen Mira! Bemutatkozik, érdekes keresztnevet ad meg. Felé nyújtom a kezem, hogy viszonozzam a gesztusát. -Godric. Ritka számba megy a neved. Én Mira vagyok, Mira Kenward. -És megint csak bazsalygok. Ha nem érezném az illatát, a tenyere forrósága akkor is elárulná, hogy ő is farkas. Eddig nem volt jelentős szerepe a dolognak, említésre sem került, de most nem nyugszik bennem a kisördög, ha már ennyire összebarátkoztunk hogy a bemutatkozásik eljutottunk. A pultos miatt nyíltan nem beszélhetek, nem említhetem fel a falkát, pedig pont az érdekel oda tartozik e. -Nem La Pushban élsz véletlenül, Godric? -Nyugodtabb lennék ha a csapos nem körülöttünk legyeskedne, de nem tudok mit tenni, kiteszi elénk a két kért italt és törölgetni kezdi a placcot. Szórakozottan húzom közel magamhoz a pult lapján a saját poharamat, az ujjaimmal követem a peremét, de nem kell odanézzek csak néha, teljes figyelemmel nézhetem Godricot, várom a válaszát, gondolom megérti miért nem térek rögtön a tárgyra.
|
| | | VendégVendég | Tárgy: Re: Sweet dream pub Pént. Jún. 29 2012, 06:59 | |
| • Mira Kenward • Nem számítottam rá, hogy társaságot kapok, arra pláne nem, hogy egy ilyen csinos nő sétál be délelőtt a helyre. Vannak még csodák. Először a pult mögött ácsorgó fickóhoz szól, és rögtön lejön, hogy keres valakit, és nem csupán vedelni tért ide be, ettől függetlenül még elfogadja a neki szánt italom, még ha egy pár másodpercig győzködnie kell is magát. - Zűrös pasi, iszákos férj, netán rokon? - kérdezem mondatára, miszerint keres valakit. Általában ez a téma szokott lenni, és megjegyzésére, hogy a pasi morcos, és whisky-t szokott fogyasztani, nagyon az jön le, hogy nem egyszerű esetről van szó. Bár a mai világban már mi számít egyszerűnek? Egyszerű volt az élet, amíg nem keveredtem bele a természetfeletti világba, egyszerű volt, amíg a szerelem éltetett, és amíg fel nem bukkant August, akit most is a pokolra kívánok, és esküszöm, egyszer még én tépem cafatokra, és égetem el, vagy talán elevenen vetem testét a tűzbe. Elcseszte az életem, és hibáztathatom ezért a Volturit, vagy Angie-t, de valójában nagybátyám tehet róla. Az olaszok csak a városukat védték, bármennyire is megvetem őket, halott-vámpír-barátnőm pedig nem tudott uralkodni a vérszomján, de talán én is képtelen lettem volna rá egy ilyen helyzetbe. Kevés vámpír képes kontrollálni önmagát, és a vámpírsággal járó egyéb dolgokat. Én pedig hiába léptem túl a múlton - vagy inkább hiába fojtottam el az emlékeket és a velük járó érzéseket - Thomas tettét nem tudom átugorni, soha nem fog menni, holtan akarom látni, vagy legalábbis tudni akarom, hogy szenved. Foglalkozni fogok a témával, elő fogom keríteni őt, de nem most. Ma nem foglalkozom a múlttal, és semmi komoly dologgal. - Megértem. Az élet nem habos torta, ha? Tisztában vagyok a hátulütőkkel, engem is sokszor elért már a sors, és rám zúdította a hülyeségeit - körbeforgatom szemeim, de vigyorom nem hervad le az arcomról, csak egy pillanatra, míg keserű fintorba torzul arcom. A részletekbe nem akarok belemenni, de csak úgy lehet ismerkedni, ha biztosítasz a beszélgetőpartnerednek egy szeletet magadból, az úgy nem okés, ha csak ő nyílik meg feléd. Tapasztalat. Számhoz emelem a poharat, egy mozdulattal eltüntetem a benne rejlő kevert folyadékot, és bólintok a lány felé. - Semmi kifogásom ellene - kacsintok, és teljes testemmel felé fordulok, mélyen a szemeibe nézek. - Godric vagyok - hangzik fel magabiztosan hangon, és a letörölhetetlen vigyorom egy lágyabb mosolyra cserélem. ------------------------------------------------------------ Nincs probléma, nem mintha panaszkodhatnék. |
| | | VendégVendég | Tárgy: Re: Sweet dream pub Csüt. Jún. 28 2012, 12:18 | |
| Nem hiszem el, hogy megint itt tartok. Hányszor de hányszor jártam már be La Pushtól Forksig minden apró zugot a bátyámért, akinek van az a drága jó szokása, hogy napokra eltűnik és semmi életjelet nem ad magáról. A mobilkészülékét - amit direkt azért vágtam hozzá hogy elérjem - naná, hogy nem viszi magával, de legalább egy levelet hagyna, bármit, hogy ne aggódjam halálra magam! Nagy fenét, semmit de semmit nem hagy nekem a bizonytalanságon kívül. Én vagyok a fiatalabb, ráadásul nő létemre nekem kell utána mászkálnom. Nem lennék köteles mert tudom, hogy nem kellene félteni, de elég ha egyszer valami oltári nagy hibát vét és... Bele sem merek gondolni! A labilis állapot nála hol természetes, hol nem, de az emberből lett vámpírnő, Mary Alice felbukkanása átbillentette valamerre, csak még elkeseredettebb lett. Nem beszél róla, de nem eszik, nem alszik, látom hogy jár az agya és nem tudok mit tenni. Most az egyszer még én sem tudok rá hatni, éppen ezért féltem annyira. Már Pushban végigjártam mindent, tippjeim közé elsősorban az erdő és a környező szeszes italt kiszolgáló helységek voltak. Az első megérzésem csalókának bizonyult, pedig miután a lábamra kötöttem egy egybe-részes ruhát farkas alakban kutattam a nyomai után. Nem találtam rá, így következett a második említett lehetőség, de egy kocsmában sem találtam rá. Hol lehet, mit csinálhat? Fogalmam sincs, de ha egyszer megtalálom Isten sem fog kegyelmezni neki. Mivel La Pushban nem jártam szerencsével itt kötöttem ki Forksban, szintén négy lábon eljutva a város széléig, ahol ismét magamra öltöttem az emberi alakomat és vele együtt a kis sötétkék ruhámat is. Praktikus ez a módszer, gyorsabban eljutok bárhová, de ügyelnem kell, hogy pucéran ne kapjon el senki, ez az egyetlen hátulütője a dolognak. Még szerencse, hogy volt elég időm profi szintre emelni az először kicsit sem kényelmes megoldást, de nem nagy ördöngösség magunkra kötözni egy szál kis anyagot. A cipővel már nem megy ilyen simán, már próbáltam de kényelmetlen farkasként úgy rohangálni, hogy a mellső vagy hátsó combom egyikén ott fityeg a jól felerősített tűsarkú, arról nem is beszélve, hogy biztosan kiröhögne a többi farkas ha meglátna, szóval nem erőltetem a dolgot. Így esik meg az a helyzet, hogy mezítláb sétálok be a forksi Sweet Dream Pubba. Egyáltalán nem zavartatom magam, úgysem a bokámtól lefelé néznek meg először, és ha mégis, akkor sem tulajdonítok nagyobb ügyet a dolognak, majd azt mondom elszakadt a kedvenc szandám. Ami azt illeti az ajtónállónak is sikerült beadnom, de nem hazudtam neki, mert tényleg elszakadt - miután a belőlem lett hatalmas bestiának kicsinek bizonyult a mancsaira az egyébként márkás kis lábbeli, viszont ezt már csak magamban jegyeztem meg. Nem baj, majd veszek másikat! Óóó igen!
Amint belépek a beltérbe kellemes látvány tárul elém, elég ízlésesnek tűnik minden, ahhoz képest, hogy La Pushban a klimó nem áll többől mint néhány asztalnál, meg egy kopott biliárd helységnél. De nem nyugszok, mert nem nézelődni jöttem, a tekintetem ide-oda jár a bent tartózkodókon, egyik másik szemtelen alak vigyorog rám, de nem érdekelnek. Ha önszántamból jöttem volna el egy csajos estére, akkor sem figyelnék fel egyikre sem, pedig nincs az a hű de nagy mércém. Ebből ki lehet következtetni, hogy a tagok sem a korosztályomnak, sem a jó szagnak, sem a józanságnak nem felelnek meg. Szerencsére még nincs sok vendége a bárnak, nem is tudom mennyi lehet az idő vag mióta keresem Declant, de még délelőtt járhat a nap. A bátyám persze itt sincs, hacsak nem a mellékhelységben leledzik, vagy ki tudja, talán valamelyik asztal alatt kómál. Mi farkasok nehezen részegedünk le, de nem lehetetlen a dolog. Ere pontosan a nagytestvér ébresztett rá. Csúnya látvány, ráadásul a viselkedése sem mesébe illő. Még annál is rosszabb mint amikor józanul köt bele az emberbe, hát ne tudjátok meg... Odalibbenek a pulthoz és úgy döntök megszólítom a kiszolgáló személyzetet, alias a csapost. -Helló, elnézést, de nem látott errefelé egy magas és igen durcás férfit? Barna hajú, borostás és állandóan whiskyt vedel. Több üvegnyit... -Kérlelően nézek a pultosra, aki elgondolkodik és meglepődik a kérdésen, de megrázza a fejét, mondván nem rémlik neki semmi. A mondata végére odabiggyeszt egy szivi-t, de azzal nem törődök, csak lehuppanok egy székre, mert már alig bírok állni lassan és nem a fáradtságtól, hanem a csalódottságtól. Közben kapok egy pohár italt, kicsit furán nézek a mellettem ülő férfira, bevallom eddig észre sem vettem. Persze megnéztem, mert keresek valakit, de csak átsiklott rajta a tekintetem, nem több. Most viszont felé fordulok a forgós szék segítségével. Imádom ezeket a kis vackokat! Most biztos körbe körbe forognék ha nem lennék ennyire dekoncentrált, így viszont ennyire futja a jelen helyzetemben. A lábaimat keresztbe teszem, mert hát... Szóval a ruha miatt és kész, nem kötök én mindent az orrotokra! -Igazán köszönöm, de nem szoktam délelőtt alkoholt fogyasztani. -Elmosolyodom, hogy ne érezze magát kényelmetlenül, hiszen vissza akarom utasítani, de aztán amilyen hamar kimondtam a szavakat, olyan hamar meg is változik a véleményem. -De végül is... egy pohár még nem a világ vége. - És több sem, de felesleges hangosan kimondanom. Felemelem a poharat és lecsapom az egészet, nagyot nyelek mert a vodka azonnal végigfolyik a torkomon és kesernyés utóízt hagy maga után, mégis jólesik. -Uramisten, ez de kellett már. Lehet hülyén hangzik, de most életet mentettél. Tényleg köszönöm. - Sóhajtom és esküszöm nem tudok ki ez a pasi, de most hálás vagyok neki. Megint mosolyt csalok az arcomra, de az övén is ott van a vigyor. Persze az ilyen leszólítós fazonok nem sokat akarhatnak, és nem is merő jószándékból kérte nekem az italt, nem vagyok hülye, csakhogy ezen most nem problémázok, majd ha kisétálok illedelmesen akkor úgyis rájön. De kell a társaság, ő pedig elüt a többi itt lévő embertől, normálisabbnak tűnik és egész helyes srác. - Keresek valakit. -Elkezdem forgatni a szemeimet, és felkönyökölök a pultra. -Bejártam már La Pusht is, de azt hiszed megtalálom? A-aa, totál kész vagyok. Még a nyomára sem bukkantam, kész rémálom az egész. Legszívesebben.... -Elhallgatok mert kitörni készül belőlem a hisztis nőszemély, szegényre meg nem fogom rázúdítani azt amiről fogalma sincs. -Ne haragudj,csak rossz passzban vagyok. -Azóta alig alszom, hogy Declan nincs sehol, ráadásul dolgozom is mellette, szóval ingerültebb vagyok, még szerencse, hogy hamar észbe szoktam kapni ilyenkor, és legyen bármilyen a kedvem, egy mosoly mindenkinek jár. -Kettőt még ugyanebből! -Szólalok meg a csapos felé. Ha már itt vagyok Joseph Kenward bizony bekaphatja, mert elegem van belőle! Rögtön vissza is fordulok az idegenhez. Lesz ahogy lesz. -Gondolom elfogadod ha visszahívlak egy körre.
Ne haragudj, kicsit belemerültem, a következő nem lesz ilyen hosszú |
| | | VendégVendég | Tárgy: Re: Sweet dream pub Csüt. Jún. 28 2012, 08:42 | |
| • Mira Kenward • Egy hete vagyok a városban, és bár már körbejártam a környéket, és néztem is magamnak lakást, rájöttem, azóta nem ittam egy kortyot se. Igazság szerint az utóbbi két napban azon gondolkodtam, Forks-ban, vagy a rezervátumban vegyek házat. Bőven van megtakarításom, még abból az időszakból, amikor egy honlap segítségével régiségeket adtam el, vagyis inkább segítettem eladni azokat bizonyos embereknek, így a fele bevétel az én markomat ütötte, valamint még mindig van némi pénz a bankban, amit szüleimtől örököltem, ugyan ez is megfeleződött, merthogy húgom is kapott belőle, természetesen. Így hát egyelőre nem kell munka után kajtatnom, persze ennek is eljön előbb-utóbb az ideje, már csak azért is, hogy ne legyen feltűnő az embereknek, hogy csak úgy vagyok a levegőben. A napokban láttam egy csinos kis bár szerű épületet, meg kell mondjam, nagyon is elnyerte a tetszésem, mivel én nem az a fajta fickó vagyok, aki bármilyen lepukkadt helyre beül, csak azért, hogy leguríthasson egy sört a torkán, vagy bármi más, alkoholtartalmú löttyöt. Ilyen téren kissé igényes vagyok, inkább legyen drágább a hely, de jobb, mintsem baromi olcsó, de pont olyan szar. Hirtelen felindulásból magamra kapom a megszokott dzsekit, ám mikor kilépek az ajtón, meggondolom magam, és inkább csak bevágom a hátsó ülésre, mert megcsapott a meleg, ami itt tartózkodásom óta először telepszik le erre a környékre. Nincs bajom az esővel, a hideggel, a pocsék idővel, de persze én is jobban kedvelem a napos időt, mint a legtöbb ember, bár gondolom itt már mindenki hozzászokott, hogy ez errefelé ritka, mint a fehér holló. Indítom a kocsit, természetesen benyomom a benne lévő hifit, és valami kis pörgős számra dobolok ujjaimmal a kormányon, és kikanyarodok a moteltől az útra. Hamarosan már a kocsma előtt is parkolok, leállítom a zenét, vele együtt a motort, a bőrdzsekit a karomra terítem, bezárom az autót, és lazán a bejárat felé indulok. Fütyörészve, kabátom a hátamon lógatva lépek be a helyre, és tetszik, amit látok. Idebentről sokkal tetszetősebb a terep, mint kintről szemlélve, pedig úgy sem épp egy lepratelep. Páran megnéznek maguknak, egy szakállas, kigyúrt figura még hosszadalmasabban is vizsgál meg, mint azt a többiek teszik, vagy mint azt illene, de én bólintok neki, és akkor ő is inkább hirtelen az italával lesz elfoglalva, és nem velem. Szerencséje, hozzá képest lehet, hogy töpszli vagyok, és satnya gyerek, de a farkasgéneknek köszönhetően fél kézzel képes lennék lenyomni a hapsit. Letelepszem a pulthoz, rögtön kérek is egy pohár vodkát naranccsal, mert fényes nappal van odakint, alig múlt dél talán, nem akarok rögtön valami keménnyel kezdeni, és ez is épp megteszi. Mikor hallom nyílni az ajtót, megértem, miért bámult rám is mindenki, mivel az nyekeregve, nehézkesen nyílik ki, de amikor bedugja a fejét rajta egy csinos nő, rögtön felragyognak a szemeim, és elhatározom, hogy megszólítom, ha úgy dönt, csatlakozik hozzám, és a pultnál telepszik le. Körbepislog, végignéz a sok alkoholista barmon, de felém nem pillant. Leül a mellettem lévő székre, és kissé bizonytalannak tűnik, mintha nem tudná, hogy mit is akar. - A hölgynek is azt, amit nekem! - szólok oda a pult mögött ácsorgó fickónak, és megemelem a poharam, s mikor ő le is teszi a lány elé a teli poharat, belekortyolok a sajátomba, és felé fordulok. - Csak nem eltévedtél? - kacsintok rá, és megvillantom fogaimat, egy vigyor formájában. |
| | | Rosalie Lillian HaleVegetáriánus
⊿ Adminisztrátor ⊿ ⊿ REGISZTRÁCIÓ : 2011. Nov. 23.
⊿ HOZZÁSZÓLÁSOK : 1775
⊿ SZÜLINAPOM : 1915. Mar. 30.
⊿ ÉVEIM : 109
| Tárgy: Sweet dream pub Szomb. Jan. 07 2012, 22:18 | |
| |
| | | Ajánlott tartalom | Tárgy: Re: Sweet dream pub | |
| |
| | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |