Ünnepeld velünk te is ezt a csodálatos napot, hiszen nem mindennapi, hogy egy fórum a mai világban évekig fennáll. Természetesen hullámvölgyeink nekünk is voltak, de még mindig áll a csodálatos világunk, és bátran állíthatjuk, hogy miénk az egyik legjobb, ha nem az egyetlen Twilight alapú fórum, ami kitartott az évek során. Köszönjük ezúttal is a régi tagjainknak, hogy velünk voltak, az újaknak, hogy csatlakoztak hozzánk, és a jövendőbelieknek, akik talán közénk fognak tartozni. Még sok-sok évet kívánok a fórumnak, és természetesen a tagoknak is kellemes időtöltést és aktív játékokat!
Hivatalos dátum: 2011. november 23.
Tárgy: Emaline Beck -- BFF in a weird way Hétf. Márc. 31 2014, 22:40
Emaline Beck
"mert időnként szükségünk van valakire, aki megmutatja, amit nem látunk magunktól"
Adatai
személyes infók
Kora + 20 Csoport + ember Playby + Taylor Swift A kapcsolatunk fajtája + legjobb barátnő Foglalkozása + szabadon válaszható Városa + Port Angeles
amit tudni érdemes
minden, ami fontos a karakterre nézve
Jelleme + Az első említésre méltó dolog, hogy helyén van a szíve. Szereti az ellenkezőjét mutatni a külvilág felé, mintha egy tüskés, vastag páncél védené, azonban velem egészen másképp viselkedik, bár az én társaságomban is szereti néha játszani a jégkirálynőt, de csak mert tudja, hogy nem veszem komolyan. Ismerem őt, jobban, mint a tenyeremet, és egyedül benne bízok meg igazán, ez pedig fordítva is pont így van. Ő az egyetlen oka, hogy néha eljárok szórakozni, és nem fordulok be teljesen, hiszen hasonló gondolkodásmódja van, mint nekem, a korához képest érett, és nem az a tipikus lány, aki könnyen megnyerhető, megkapható. Igazi belevaló csaj, képes őrültségekre is - talán ez az egyetlen, amiben különbözünk - de tudja, hol a határ, és azt sosem lépi át. Mindenképp úgy szeretném, hogy Emaline végül megtudja Damien titkát, s majd a későbbiekben, mikor már Isabel lemond a halandóságáról és vámpírrá válik, akkor is szerepet kapjon az életében.A karakter háttértörténete nincs megszabva, ezeken a fontos történéseken kívül szabad kezet kap a megalkotója!
Története + Em az egyetlen az összes barátom közül, akit igaznak tartok, valójában ő a legjobb barátnőm. De nem olyan bensőséges a viszonyunk, mint azt a filmekben látni, nem függünk egymástól, sokszor hetek telnek el, hogy még csak nem is beszélünk egymással, de az idő és a távolság nem jelent semmit, ez a kapcsolat ahhoz túl tartós, hogy bármi is kárt tegyen benne. Legalábbis ezt hittem, egészen Damien felbukkanásáig. Azonban mióta a kegyetlen vámpíromnak fontos szerepe van az életemben, Emmel kissé eltávolodtunk egymástól, kevesebbszer találkozunk, leginkább telefonon tartjuk a kapcsolatot, és egyre zárkózottabb vagyok az irányába, amit ő is észrevesz. Nem vallaná be, de aggódni kezd miattam, és éppen akkor bukkan fel nálam, mikor éppenséggel Damien is jelen van, ez pedig elindít egy olyan lavinát, amit egyikünk sem szeretett volna.