Alison LockheartRagadozó ⊿ REGISZTRÁCIÓ : 2012. Dec. 18.
⊿ HOZZÁSZÓLÁSOK : 100
| Tárgy: Tyler McAvoy Szomb. Ápr. 20 2013, 12:54 | |
| Tyler McAvoy
kor:121 faj: ragadozó vámpír play by: Tyler McAvoy
Tyler történetében, majdnem teljesen szabad kezet adok a megalkotónak. Egyedül azt kérem, hogy említsen meg engem az előtörténetében, ahogy azt én is tettem az enyémben. Ő az én átváltoztatóm, ezért is szeretném, ha valaki megalkotná nekem. William volt az én különleges kuncsaftom, akivel a szex új értelmet nyert. Idő elteltével beleszerettem és elhitette velem, hogy ő is így érez. A nevét sosem árulta el nekem, de cseppet sem zavart addig, amíg vele lehettem. Egy napon William hatalmas hibát követett el. A szeretkezésünk túl intenzívvé vált és ő nem bírt ellen állni a titkos vágyának, amit én nem is ismertem. Egy erős harapással megváltoztatta az egész életem. Vámpír lettem, de ettől a pillanattól kezdve őt kitörölhettem az életemből. Eltűnt és nem kaptam magyarázatot tőle, hogy mi és miért volt mindez.
Tyler lázadó típus. Makacs és mindig azt hiszi, hogy igaza van. Önfejű és nem hallgat másra egyedül csak magára. Azt teszi, amihez kedve van. Szeret egy éjszakás kalandokba belemenni, imádja a nőket. Szeret velük játszadozni, elhitetni velük, hogy szereti őket, annak ellenére, hogy még sosem szeretet. Irántam erős érzelmeket táplált, de szerintem félt beismerni magának mindezt. Ő senkit nem enged magához elég közel ahhoz, hogy egy normális kapcsolatba kezdjen. Ezért is járt/jár prostituáltakhoz, mert őket úgyis kifizeti és utána mehetnek mindketten a maguk dolgára. Nekem mindig azt mondta, hogy én vagyok az egyetlen, akihez visszajár, mert nem tud lemondani rólam. Az, hogy ebből mennyi igaz magam sem tudom. Szeretném megtalálni és hozzászegezni a kérdéseimet, amelyek már évek óta gyötörnek. Úgy érzem, hogy egy részem még mindig szereti a történtek ellenére is. Szeretném, ha Tyler felbukkanna a környéken és én rátalálhatnék. Szeretnék kihozni a kapcsolatukból küzdelmet, veszekedést, szexet és még sok mást. Mindenesetre bonyodalmakkal teli, mégis izgalmas játékokat lehetne összehozni. Nagy szükségem van rá. Valaki please! |
|