Születésnap |
Négy évesek lettünk!
Ünnepeld velünk te is ezt a csodálatos napot, hiszen nem mindennapi, hogy egy fórum a mai világban évekig fennáll. Természetesen hullámvölgyeink nekünk is voltak, de még mindig áll a csodálatos világunk, és bátran állíthatjuk, hogy miénk az egyik legjobb, ha nem az egyetlen Twilight alapú fórum, ami kitartott az évek során. Köszönjük ezúttal is a régi tagjainknak, hogy velünk voltak, az újaknak, hogy csatlakoztak hozzánk, és a jövendőbelieknek, akik talán közénk fognak tartozni. Még sok-sok évet kívánok a fórumnak, és természetesen a tagoknak is kellemes időtöltést és aktív játékokat!
Hivatalos dátum: 2011. november 23.
|
Legutóbbi témák | » Kórházby Gerard Williams Hétf. Aug. 01 2016, 01:22 » Rendőrörsby Lana Peterson Vas. Júl. 17 2016, 11:35 |
Ki van itt? | Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég Nincs A legtöbb felhasználó ( 321 fő) Pént. Okt. 11 2024, 08:44-kor volt itt. |
Statistics | Összesen 79 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Veronica Marsh
Jelenleg összesen 12571 hozzászólás olvasható. in 1636 subjects
|
|
| Szerző | Üzenet |
---|
Rosalie Lillian HaleVegetáriánus
⊿ Adminisztrátor ⊿ ⊿ REGISZTRÁCIÓ : 2011. Nov. 23.
⊿ HOZZÁSZÓLÁSOK : 1775
⊿ SZÜLINAPOM : 1915. Mar. 30.
⊿ ÉVEIM : 109
| Tárgy: Változzon a fórum? Kedd Aug. 14 2012, 00:48 | |
| Helló drága TAD népe! Ezen thread arra szolgál, hogy mindenki őszintén leírja mit hiányol a fórumban, esetleg mire lenne még szükség, vagy éppenséggel mi tetszik neki és min ne változtassunk semmiféleképpen sem. Úgy vélem most értünk egy bizonyos mérföldkőhöz, és külön büszkeséggel tölt el, hogy vezethetem e jó kis társaságot, de én is ember vagyok, méghozzá tele hibákkal.. Hamarosan megújulunk, a dizi biztosan, ám ha már külső változás, hát legyen egy kis belső tatarozás is, de mivel az oldal értetek van ez a közvélemény kutatás úgy érzem nagyon kell. Eddig is meghallgattalak benneteket, most is azt kérem bátran osszátok meg velem az észrevételeiteket, amit aztán megpróbálok átgondolni és kivitelezni. Kérlek benneteket ne tartsátok vissza ha van valami, tényleg igyekszem megfelelni mindenkinek. :] |
| | | Lucas BlackwoodRagadozó ⊿ REGISZTRÁCIÓ : 2012. Apr. 25.
⊿ HOZZÁSZÓLÁSOK : 152
⊿ SZÜLINAPOM : 1595. Aug. 30.
⊿ ÉVEIM : 429
⊿ ŐKET KERESEM :
| Tárgy: Re: Változzon a fórum? Csüt. Aug. 23 2012, 18:11 | |
| nos, nekem egy olyan meglátásom lenne, ami első sorban a játékokat könnyíteni meg. más fórumokon, ahol játszom/játszottam a célszerűség és a kényelem miatt, egy topicot nyitottak, mint itt (pl.: La Push/Tengerpart), hanem csak magát La Push-t esetleg még azon belül First Beach-et és a játékosok maguknak nyithatnak a nagy egységeken belül topicot. persze a topic címében fel kell tüntetni, hogy kik és hol játszanak (pl.: La Push/ utcák - x & y). több szempontból jó: 1) nem kell folyamatosan új nagy egységű témákat létrehozni, ha mindegyikben áll/megy a játék. 2) mindenkinek akkor és ott lehet a karaktere, ahol éppen szeretné, nem kell átgondolni egy játékot sem, mert éppen az adott hely foglalt. 3) adminoknak & modiknak nem kell írniuk sehová, nincs bosszankodás, ha valaki nem szól kapásból a lezárás miatt. remélem érthető, ha nem, szóljatok és akkor linkelem az oldalt is, ami szintén TW alapú, de abban a felépítésben, amit én próbáltam magyarázni |
| | | Lena VolturiVolturi
⊿ Adminisztrátor ⊿ ⊿ REGISZTRÁCIÓ : 2011. Dec. 09.
⊿ HOZZÁSZÓLÁSOK : 550
| Tárgy: Re: Változzon a fórum? Csüt. Aug. 23 2012, 19:56 | |
| Kedves Lucas! Köszönöm a meglátásod, és igen, én is láttam már hasonlót, nem elvetendő ötlet, sőt! Kifejezetten megfontolandó! Hamarosan diziváltás, és minden ötletet szívesen fogadunk, nagyon meggondolom a felvetésedet mert valóban könnyebb lenne, pláne ha ezt többen is támogatják. Örülök, hogy írtál, remélem követik példád. :] Köszönöm^^ |
| | | Ajánlott tartalom | Tárgy: Re: Változzon a fórum? | |
| |
| | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |